Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aaliyah az MTV Video Music Awards jelöltjei között

Aaliyah - Aaliyah az MTV Video Music Awards jelöltjei között

Kihirdették az idei MTV Video Music Awards augusztus 28-án sorra kerülő ünnepségének jelöltjeit. A listán csupa ismert és nagyszerű neveket találhatunk, többek között Missy Elliot-t, Justin Timbarlake-t, 50 Cent-t, Eminem-t, a The White Stripes-t valamint a tragikus körülmények között elhunyt Aaliyah-t is.

A tavaly előtt augusztusban, repülőgép szerencsétlenségben 22 évesen elhunyt Aaliyah emlékére tavaly februárban megjelent a rendkívül tehetséges énekesnő Greatest Hits Albuma, az" I Care 4 U". Utolsó stúdióalbumát 2001 júliusában jelentette meg Amerikában és nem sokkal később már több, mint 2,4 milliót adtak el belőle világszerte. A „Rock The Boat”, videója forgatása közben érte Aaliyah-t és egész stábját a halálos baleset 2001. augusztus 25-én a Bahamáknál. Az „I Care 4 U” c. poszthumusz albumról elsőként kimásolt maxi stílszerűen a „Miss You” volt. Mely az idei MTV Video Music Awards-on a Legjobb R&B video jelöltjei között szerepel. Hogy a Hip-Hop Hercegnőjének Miss you c. videója megnyeri-e a díjat az augusztus 28-án New York-ban a díjkiosztó ünnepségen kiderül.

Jónap Tamás

2003. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 07. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 19. 0:00

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aaliyah az MTV Video Music Awards jelöltjei között cikk képei
Aaliyah - Aaliyah az MTV Video Music Awards jelöltjei közöttAaliyah - Aaliyah az MTV Video Music Awards jelöltjei között