Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget TV, élőben a fesztiválról

Sziget - Sziget TV, élőben a fesztiválról

Az idei Sziget Fesztiválon jelentkezik először a Sziget önálló televíziós produkciója, a TV Sziget. A „city tv" adássémát felvállaló koncepción már több éve dolgozik a stáb, idén a Sziget Fesztiválon azonban sor kerül az első éles főpróbára is.

Ez napi másfél órás élő adást jelent az Óbudai Hajógyári Sziget szívében lévő bázisról, amely az M2-n július 29-től augusztus 5-ig minden este 22 órától 23,30-ig lesz látható. Különféle médiumokból, ismerős fiatal, „pörgős" arcokból verbuválódott össze a TV Sziget műsorvezető csapata, köztük a hosszú szünet után kizárólag erre az alkalomra visszatérő Csiszár Jenő valamint az RTL-es Novák Péter, a rádió mikrofonok mögül ismerős Rádió Petra, Szabi Tokától-Bokáig, Renocska Szívem valamint a zanzibáros Rieger Johanna.

A TV Sziget arra törekszik, hogy a fesztivál határain túl is kiterjessze a „sziget-fílinget", illetve azoknak is betekintést adjon, akik valami okból kifolyólag nem tudtak ellátogatni a fesztiválra. A szerkesztők és a stáb reményei szerint a futballmecsnyi élő közvetítés több izgalmat szolgáltat majd, mint a magyar labdarúgó bajnokság - fél tucat stáb, riporterek és független filmesek hada dolgozza fel a Sziget történéseit, a néző pedig egy rendhagyó, nyitott talkshow keretében kap áttekintést a Fesztiválról. A nyitottság egyébként is kulcsszó a TV Sziget esetében: a Sziget-csatorna filozófiájába beleférnek a hagyományos értékek éppúgy, mint a legmeglepőbb előre mutató irányzatok. A produkció nyitott saját közönsége előtt is: mind telekommunikációs eszközökkel, mind a helyszínen, élőben is lehetőség nyílik rá, hogy a néző véleményformáló szereplővé váljon.

Nem titok, hogy a Sziget Kft. a folytatás reményében készíti ezt a produkcióját, amely a műholdas közvetítés folytán határon túli magyar fiataloknak is megmutatja az ország kultúrájának fontos szeletét.

Jónap Tamás

2003. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 07. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 03. 0:00
bocs,de szar

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget TV, élőben a fesztiválról cikk képei
Sziget - Sziget TV, élőben a fesztiválról