Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2003 Szubjektív: 1.nap

Sziget - Sziget 2003 Szubjektív: 1.nap

A por az első nap délután mocsárként áldott minket. Néhányan legyökerezve a Nagyszínpad elé, várták a fellépőket, de nagyrészük visszahúzódott a fedett részekre, majd Mr. Lover Lover showján már ismét szabad ég alatt folytatódott a hatalmas tömeget vonzó, reaggy-s riszálás.

Az eső annyiban jót is tett, hogy mindenkit átalakított ruházatilag, nehogy már tisztán és civilizáltan nézzünk ki a Szigeten, ez elengedhetetlen a feelinghez. Még az esőt megúszva nyomta le buliját a Spyro Gyra formáció, a közönség ovációjával kísérve. A sátrakat idén is kellően Szigetelték zajvédő falakkal, a toi-toi-ok kiegészültek konténeres, világító merengő helyekkel, habár látva hogy hová lép be az ember, ilyenkor sűrűn eszünkbe juthat a sötét wc-k előnye. A körséta során, a főúton Mirigyék rögzítették legújabb show-juk egyik jelenetét, a nagy érdeklődő tömeg hatására nem sok sikerrel. Kicsivel arrébb Majka riportolt, talpig fehérben, nagyon maga biztos a srác egyelőre. A legtöbben fa alatt állították a sátrukat, ami villám becsapódás 'ellen nem véd', de a szakadó esőt jelentősen tompította. A Nagyszínpadon szegény Benedek bácsi 'zenélt' 15 percet, amíg Fresh Fabrikék átszereltek és a kivetítőn Metallica klip ment. A poénból való kultuszteremtést itt kéne befejezni, ez így már nagyon szánalmas, szegény öreg úr! A F.Fabrik kezdése eltolódott az ekkorra már szakadó eső miatt, de aztán belekezdtek 20h előtt pár perccel. Talán jobban jártak volna ha valamelyik sátorban lépnek fel, na meg akkora közönségük sincs hogy Nagyszínpadon zenéljenek. A megszokott periférián helyet kapó Hammer sátorban, egészen estig a magyar underground mezőny nyomta, és lényegében ezután is, a Lordot és Beatricét leszámítva. Az itteni törzsközönség idén is eljött, sokkal többen voltak itt, mint a többi sátorban. Shaggy Nagyszínpados bulija a jól ismert, néhány siker számra épült, hosszas felvezetésekkel, ügyesen elnyújtva, és maga Shaggy művész úr szinte csak megjelenésével járult hozzá az amúgy nem kis sikerhez. A vokalisták, zenészek vitték vállukon a bulit, amíg Shaggy inkább mozgásával és a Budapest szó 2 percenkénti bekiabálásával fokozta a hangulatot. Tovább lépve, Schwarzenegger jól mutató Terminator Terminaljába ütköztünk, szemben az egyik mobil cég óriás körkifestőjével, mialatt a Music Gardenben szárnypróbálgató fiatalok énekeltek. Nagyjából minden a megszokott mederben folyik, az elmúlt évek szokásának megfelelően. Ja és idén mintha több lány lenne! Urak, lehet belehúzni!
Néhány objektív info is a végére: az árak nem drágultak (vagy csak kis mértékben) tavalyhoz képest, gyros 600Ft, pizza 333-500Ft, egytál ételek 400-900Ft, üdítők 250Ft/0.5l.
Folyt. köv...

Gab

2003. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 07. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 01. 0:00
Jó cikk.
Vendég 2003. 08. 07. 0:00
hol a nitin sawhney a listarol es ugz egyaltalan

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2003 Szubjektív: 1.nap cikk képei
Sziget - Sziget 2003 Szubjektív: 1.nap