Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget mix

Sziget - Sziget mix

A korábbi évekhez képest jobban vigyáznak értékeikre a Szigetre látogatók: az idén naponta csupán néhány tucat tárgyat találnak gazdátlanul. A talált tárgyak osztályára elsősorban ruhákat, kisebb csomagokat és igazolványokat adtak le.

Akadt példa azonban arra is, hogy pénztárcát – benne pénzzel - vitt be valaki. A programdömping mellett tanulási lehetőséget is kínál a Fesztivál. A külföldiek például egyórás tanfolyamon a magyar nyelv alapjaival és a legfontosabb szavakkal ismerkedhetnek meg. A diákok elsősorban német nyelvterületről érkeztek, de sokan jöttek Hollandiából is. A tanulók között akadt olyan, aki már tavaly is járt a villámkurzuson. Cianotipia – ezzel a fényképek előállítására és rajzok másolására alkalmazott eljárással is megismerkedhetnek az érdeklődők a THÉBA iskola sátránál. A kék árnyalatú képeket régi felvételek negatívjaiból tudják elkészíteni az alkalmi művészek.

Sziget - Sziget mix

Öt nap alatt több mint 4500-an írták alá azt a petíciót, amellyel az állatvédők azt kívánják elérni, hogy az állatkínzás legyen bűncselekmény. Az aláírásokat gyűjtő aktivisták sikeresnek tartják a szigeti akciót. Körülbelül 6000 festékpatront durrogtattak el a Fesztivál látogatói a paintball játékokon. A Honvédelmi Minisztérium „bevetés” helyszínén több ezer négyzetméteren más extrém játékokat is kipróbálhatnak a vállalkozó kedvűek.

Jónap Tamás

2003. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 08. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 07. 0:00
huha
Vendég 2003. 08. 10. 0:00
kac-kac
Vendég 2008. 03. 07. 20:00
huhh ez vicces

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget mix cikk képei
Sziget - Sziget mixSziget - Sziget mix