Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rögtönzött Crystal koncert a Szigeten

Crystal - Rögtönzött Crystal koncert a Szigeten

A címben arra utaltam, hogy nem előre meghírdetett dologról van szó, kivéve persze magát a zenekart, erről mindenki tudott. Arról viszont nem, hogy egy fergeteges és nem hétköznapi bulit adnak a hulla fáradt szigetlakóknak és rajongóknak.

A Crystal egy veszélyes kisérletbe vágott bele mikor először koncertezett a Szigeten, igen ám, de a kisérlet meglepően jól sikerült: ismert slágerek és ismert világslágerek amolyan rögtönzött módon, az eredmény pedig a szünni nem akaró tapsvihar. A zenekar most is eljött a fesztiválra és a tavalyihoz hasonlóan lázba hozta a közönséget. Kicsik és nagyok, rock és pop kedvelők egyaránt örült a Crystalnak. Az ismert dalok mellett igazi nagy slágereket is elénekeltek nekünk, mint pl.: „Freedom, Breathless, It’s A Raining Men” és a magyar örökzöld, a „Kell, hogy várj..” Ahhoz képest, hogy a csapat a fesztivál utolsó napján lépett fel, rengetegen voltak kiváncsiak rájuk. Nem nagyon akarták elengedni őket a színpadról, volt is ráadás bőven. Reméljük, hogy jövőre folytatódik minden előlről, erre minden esély és lehetőség megvan.

Jónap Tamás

2003. 08. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 08. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 08. 0:00
Én is ott voltam a koncerten,fergeteges hangulatot varázsoltak!Nagyon jól éreztem magam,pedig rock zene kedvelő vagyok!Jövőre is ott leszek a Szigeten,azon belül pedig többek közt a Crystal koncerten!
Vendég 2003. 08. 17. 0:00
Sziasztok!Én sajna nem tudtam elmenni,de biztos fergeteges volt.Én eddig már jónéhány Crystal koncerten voltam,és sosem csalódtam.IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 08. 17. 0:00
Az előbbi is én voltam,csak még annyit akartam,hogy nem volt összefoglaló a Sziget-es Crystal koncertről!!!Miért??? Maszi
Vendég 2003. 08. 24. 0:00
A Crystal mindig szuper volt és az is marad(remélem). Minden fellépésük ilyen. Ez van.Ezt el kell fgadni... :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rögtönzött Crystal koncert a Szigeten cikk képei
Crystal - Rögtönzött Crystal koncert a SzigetenCrystal - Rögtönzött Crystal koncert a Szigeten