Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003

Uhrin Benedek - UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003

Még ha negyedórára is, de vágták az ereiket a meghökkent külhoni Szigetlátogatók, amint meglátták Uhrin Benedek bácsit, sőt, amikor meghallották. Egy igazán pompás 15 perces fülzajt és szumóharcot okozott az udvarias öregúr, speciel a Pörgéspont Caféban a pult mögött pörgő személyzet gyertyaállásban csapolta a sört...

...nem beszélve a mixerekről, akik keringőzve szolgálták ki Osztrákia bűbájos pelyhes állú 18 éveseit, nem mással, mint Long Island Iced Teavel, amiből 12-15 pohárral bírtak meginni egy este alatt (erről majd később).
Tehát a legelegánsabb tisztelet, és kalapemelés, számomra a legviccesebb 900 másodperce volt Uhrin Benedek bácsi koncertje, kevesen asszociáltak a Sziget Fesztiválról a szeretetre, abban azonban a többség egyet értett, hogy ez az esemény a legremekebb, és legörömtelibb ifjúsági találkozó, hiszen SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK, A SZÍV A LEGSZEBB KINCS, ENNÉL SZEBB SZÓ, HOGY SZERETET, A NAGYVILÁGON NINCS.

Uhrin Benedek - UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003

www.sziget.hu

kárpátidia

2003. 08. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 10. 0:00
Szegény, én sajnálom őt, ahogy hülyét csináltak belőle. Kirakták a nagyszínpadra, mint egy cirkuszi bohócot, aki az amúgy is holt időt kitöltötte, közben meg mögötte szerelték a színpadot. Legalább azzal megtisztelhették volna, hogy rendes fellépőként kezelik, mégha csak negyed órára is.
Vendég 2003. 08. 10. 0:00
Hát ha ez tényleg ugy történt, ahogy Guest1 leírta, akkor tényleg nagy paraszt banda volt ott... Akármennyire is gáz, amit a bácsika csinál - bár izlések és pofonok - megérdemelte volna, hogy azt a 15 percet kibírják, és ne akkor szereljenek.
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
Honnan lehetne megszerezni szöveg nélkül a zenéjét???
Vendég 2004. 04. 17. 0:00
Én is sajnálom.Miért csinálnak belőle bolondot?azt hallottam,hogy a beteg fiának gyűjt.Rendezhettek volna neki egyszerűen gyűjtést is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003 cikk képei
Uhrin Benedek - UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003Uhrin Benedek - UHRIN BENEDEK BÁCSI RULEZ! Sziget 2003