Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2003 Szubjektív: 7.nap

Sziget - Sziget 2003 Szubjektív: 7.nap

Augusztus 5. Masszív záró nap, húzós nevekkel. A Massive Attack szigorú feltételeket szabott fellépéséhez, az egyik ilyen, hogy külön fénycuccot rakattak fel, nem kímélve a már egy hete szolgálatban lévő technikusokat.

A nagy készülődésnek nem hinném hogy sok értelme volt, hiszen az 'alap' Nagyszínpad fények is zseniálisak voltak. A közel 3/4 órás késés miatt meg alig egy órát játszottak csak. A kivetítőn előre komponált jelenetek mentek a világ elborultságát bemutatva. Látványos műsor volt, de nem egy fesztiválra való.
Az utolsó napi stílus kavalkád is tartogatott nagy neveket. Pop téren a Crystal, a hangosítási gondokkal küzdő metal faluban a brit Napalm Death, a trance szekcióban DJ Rush, a blues odúban Deák-Bill mester, a koton sátorban Korda György és Balázs Klári táncdalkodott.
A gyors zárómérleg eredménye 353 ezer látogató egy hét alatt, a két esős nap ellenére is. Ha ekkora tömeg is veszteséget eredményezett - amit csak kétséggel fogadok el - akkor át kéne gondolni a szervezést, mert ennél nagyobb nézőszámot nem sok eséllyel lehet elérni, és a Sziget sem bír el sokkal több embert. A szolgáltatók, támogatók biztosan jól jártak, de a lényeg, hogy nagyon sok ember érezte jól magát.
Folyt. köv... jövőre.

Gab

2003. 08. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 08. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 20. 14:26
sziasztok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2003 Szubjektív: 7.nap cikk képei
Sziget - Sziget 2003 Szubjektív: 7.nap