Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A SKYLAND IS "PARÁDÉZIK"!

Skyland - A SKYLAND IS

A napokban látott napvilágot az idén negyedik alkalommal útjára induló kamionkaraván, a BUDAPEST PARÁDÉ legjobb dalait összegyűjtő válogatáslemez. Az augusztus 23-i nyárzáró fesztivál "hangulatlemezén" a 18 "parádés" nóta között természetesen a SKYLAND egyik dalát is megtalálhatjuk.

Suta nem is akármilyen dallal készült a 2003-as BUDAPEST PARÁDÉ-ra, hiszen a "Panelpop" című SKYLAND-album stílusosan "Parádé" című felvételét keverte újra. A dal tehát új formában, még nagyobb lendülettel pörgeti meg a táncos lábakat - akár a nyárvégi fesztivál napján, akár a klubokban vagy épp otthon, a hangfalak előtt!

A "Parádé" című szerzemény különlegessége, hogy a "Heee-o-o-o-o" refrént Sutáék épp egy korábbi BUDAPEST PARÁDÉ alkalmával, egy SKYLAND-fellépés közben rögzítették, amely igazán hitelessé, eredetivé teszi az egyébként is igen húzós klubslágert. Aki tehát megvásárolja a "Parádé" című nótát a SKYLAND "Panelpop" című albumán vagy épp a BUDAPEST PARÁDÉ-válogatáson, akár magát is hallhatja a dalban!

Egyértelmű tehát, hogy a SKYLAND életében a következő hetek mindenképp a parádé hangulatában fognak eltelni!

Simon Péter

2003. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A SKYLAND IS "PARÁDÉZIK"! cikk képei
Skyland - A SKYLAND IS