Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Yonderboi újra muzsikál

Yonderboi - Yonderboi újra muzsikál

Két év után újra a budapesti közönség elé lép Yonderboi élő zenekara. Az együttes, mely több, mint száz koncertet adott az elmúlt három évben különféle európai klubokban és fesztiválokon, az elmúlt időszakban alkotói szabadságát töltötte.

Yonderboi kísérete, az énekes Kuczora Edina, a gitáros Kovács Andor, a billentyűs Zságer Balázs és a szkreccsmester Bootsie mellett most egy új taggal, a Zagar-ból ismert Lázár Tibor dobossal kiegészülve fog az ARC óriásplakát-kiállítás megnyitóján játszani a Felvonulási téren augusztus 28-án.

Yonderboi időközben második, Splendid Isolation munkacímet viselő albumán dolgozik. Az új anyag előreláthatólag 2004 első felében, négy évvel a debütáló Shallow and Profound után fog megjelenni.

Jónap Tamás

2003. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 09. 18. 0:00
Sajnos lemaradtam aug. 28-áról, pedig biztos nagyon jó lehetett! Az új albumot pedig már nagyon várjuk! Egyébként pár fotó Yonderboi-ról a http://kep.tar.hu/yonderboi amik az idei VOLT fesztiválon készültek (általam) :)
Vendég 2005. 12. 11. 13:37
Yonderboi egy nagyszerű szerző, mint zenész mondhatom (40 éves vagyok)
Vendég 2006. 01. 07. 13:04
yonderboi uj albuma isteni, hát totál kész a csávo, annyira jo és az a legjobb h heaven street-tel dolgozott együtt, krisztiánnal, nagyon klassz az a 3 szam amit ö énekel rá
Vendég 2006. 05. 01. 9:58
hol tudom megtalálni a Where you thinkin' of me című számánaka szövegét????ha vki tudja légyszi írja meg nekem!!!!!!!!!Ezer köszi Ági

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Yonderboi újra muzsikál cikk képei
Yonderboi - Yonderboi újra muzsikál