Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique unikum angolul is

Unique - Unique unikum angolul is

Aki ismeri a Unique zenéjét, egyetért abban, hogy a csapat dalai megállnák a helyüket bármelyik külföldi rádió kínálatában is. Bár Gabiék és a management tisztában vannak azzal,hogy az út rendkívül rögös, mégis úgy döntöttek, adnak maguknak esélyt, és felveszik dalaikat angolul is.

Az előzetes tapogatózások után úgy tűnik, Ausztriában és Németországban számíthatnak komolyabb érdeklődésre, bár még korai lenne többet mondani. A Mi van a nevedben c. klipnek elkészült az angol nyelvű verziója, amit talán a magyar közönség is láthat majd. A nóták felvételeit mindössze egy dolog hátráltatja, hogy közben a csapat második, Mozaik c. albumának is el kell készülnie, hogy október végén a boltokba kerülhessen. Az utóbbi év kétség kívül a Unique éve volt. Úttalan utakon c. bemutatkozó albumuk egyre gyorsabb iramban fogy, koncertjeiken az országban sikert sikerre halmoznak. A rádiók és a média új kedvencet találtak bennük, hiszen a MAHASZ rádiós top 40-ben a csapat egyszerre három dallal is szerepel, amely akár azt is jelenheti, hogy ma a magyar rádiókban a leggyakrabban a Unique zenéje szól. A két régebbi sláger-az Angyal és a Csillagtenger - jó ideje tanyázik a slágerlistákon, ez utóbbi 54 hete (több mint egy éve) eltörölhetetlen.

De itt az új kedvenc, a Unique új nagylemeze
előfutára, a Mozaik, mely a 27.helyen startolt és
minden bizonnyal az első helyig meg sem áll. A mesterhármas mindenképp rekordnak számít a top 40-en, márpedig ez jó előjel az október végén boltokba kerülő Mozaik albumnak!

Jónap Tamás

2003. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 09. 01. 0:00
Rövid, de lényegretörő írás. A Unique külhoni karrierjéhez ma már az kellene elsősorban, hogy angol nyelvű felvételeiket el tudják helyezni az amerikai és európai online zeneszolgáltatók kínálatában, hogy bárki kedvére letölthesse azokat pénzért.
Vendég 2003. 09. 12. 0:00
congratulation! by good guys!bye!! Nikoletta
Vendég 2003. 09. 16. 0:00
Szerintem biztosan megállják a helyüket a külföldi zeneforgatagban. Legalább valaki megmutatná, hogy mi magyarok is tudunk jó zenét csinálni...
Vendég 2003. 10. 20. 0:00
?????Jó zenét?????? Akkor írd már meg ide lécci, hogy mit is jelentenek ezek a "fergeteges" dalszövegek?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Unique unikum angolul is cikk képei
Unique - Unique unikum angolul is