Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Halott előadók az MTV Video Music Awards jelöltjei között

Aaliyah - Halott előadók az MTV Video Music Awards jelöltjei között

Sztárparádé lesz ma este a Music Televison video díjátadó gáláján. A zenei csatorna minden évben kiosztja az MTV Video Music Awards díjakat a legjobb előadóknak és videoklipek készítőinek.

A New York-i Radio City Hallban ma este szinte több sztár lesz jelen, mint ahány néző. A díjakat ismert zenészek és színészek adják át világhírű előadóknak. A gála műsorvezetője Chris Rock komikus, a Halálos fegyver 4. egyik főszereplője lesz. A díjakat olyan hírességek adják át, mint a Duran Duran tagjai vagy Iggy Pop, de feltűnik majd Pamela Anderson és a teniszcsillag Serena Williams is.

Az MTV Video Music Awards híres arról, hogy élőben lépnek fel a legjobb énekesek. Idén a több díjra is jelölt Christina Aguilera, Beyoncé és a Metallica is köztük lesz. A legnagyobb szenzációnak Britney Spears és Madonna duettje ígérkezik. A hölgyekkel együtt lépett volna színpadra Jennifer Lopez is, de ő kénytelen volt visszakozni az új filmje elhúzódott forgatása miatt.

Augusztus 28-a mindenképpen nagy esemény a pop történetében, hiszen a videodíjak olyan előadókhoz kerülhetnek, mint Eminem, Justin Timberlake, Missy Elliott, Avril Lavigne, J-Lo, vagy a Coldplay. Érdekes, hogy két kategóriában is esélyes olyan zenész, aki már nem él. A legjobb rapvideóért a bandaháborúban 1996-ban lelőtt Tupac, míg az r’n’b felvételek között a repülőszerencsétlenségben két éve elhunyt énekesnő, Aaliyah egyik dala is nyerhet.

Anett

2003. 08. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 08. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 09. 16. 0:00
Semmi!
Vendég 2003. 09. 18. 0:00
REST IN PEACE AALIYAH!!!! B*B*
Vendég 2003. 10. 02. 0:00
Öld meg Romeot!
Vendég 2003. 10. 15. 0:00
én mikor meghalottam hogy aaliyah meghalt összeomlottam de tudom hogy nyudodt és boldog ott fenn és örülök neki hogy a élet után is ilyen nagy sikerei vannak

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Halott előadók az MTV Video Music Awards jelöltjei között cikk képei
Aaliyah - Halott előadók az MTV Video Music Awards jelöltjei között