Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

DanceMix lemezbemutató az E-klubban

Válogatás - DanceMix lemezbemutató az E-klubban

Augusztus 29. péntek, az E-klubban Erős vs. Spigiboy Dancemix.hu 2003-as válogatás mixlemezének bemutatója volt. Az album új fejezet a mixlemezek történetében, hiszen - amellett, hogy Spigi és Erős keverésében a 2003-as év dance slágereit tartalmazza. Ebből kaptunk ízelítőt a pénteki bulin.

Az idei nyár utolsó hétvégéjén egy mind zeneileg, mind hangulatilag tökéletesre sikeredett buli részesei lehettünk. Fél 12 körül Spigiboy és Erős Attila vette kezelésbe az igencsak népes közönséget, és izgalmas zenékkel teli órákat biztosított. A közönség előtt pedig le a kalappal, hiszen a hangulat az nagyon is stimmelt. Buliztak, táncoltak becsülettel, no meg olykor teljességgel megőrültek az olyan dalok hallatán, mint az „Álomhajó 2003”, a „Most kell”, Erős Attila előadásában vagy az éjszaka fénypontjaként felcsendülő „Valami véget ért”. Utóbbit egyébként nem egyszer hallhattuk, minden egyes lejátszásakor óriási sikoltozást váltott ki, s mindenki teli torokból énekelte együtt Attilával. Tényleg felejthetetlen hangulatú partit köszönhettünk a DJ-knek, a szervezőknek és a közönségnek egyaránt, mely méltóképp zárta le a nyári bulik sorozatát. Az éjszaka folyamán egy percnyi üresjárat sem volt, Spigi és Attila reggelig fenntartotta a közönség érdeklődését. Sőt, a fergeteges hangulat egyre csak fokozódott, olyannyira, hogy mikor reggel 5 előtt néhány perccel, a buli zárásaként ismét felcsendült az a bizonyos dal, a szívünk mélyén tényleg mindannyian úgy éreztük; Valami véget ért.

Válogatás - DanceMix lemezbemutató az E-klubban

A „Valami véget ért” c. (eredetileg Bonanza Banzai szám) a legtöbbet letöltött szám a hazai dalok között. Ebből a számból készül Erős vs Spigiboynak a következő videóklippjük, melynek lassú változatát is elkészítik. Az „Álomhajó” c. klipjük pedig már 5 hónapja megtalálható a Viva Toplistáján.

Jónap Tamás

2003. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 07. 0:00
hajra Sterbinszky
Vendég 2003. 09. 15. 0:00
Azért sok a letöltés, mert egy progresziv verzió is napvilágot látott, és mindenki azt keresi, nem ezt a gagyi szpigi verziót.
Vendég 2004. 07. 08. 0:00
Sziasztok! El tudná nekem küldeni valaki : Erős vs Spigiboy: Valami véget ért című számát? Köszi
Vendég 2004. 07. 08. 0:00
ja, a címem: trudika_9@freemail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

DanceMix lemezbemutató az E-klubban cikk képei
Válogatás - DanceMix lemezbemutató az E-klubbanVálogatás - DanceMix lemezbemutató az E-klubban