Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Necropsia megújulás

Necropsia - Necropsia megújulás

2002 végén a debreceni Necropsia megmaradt tagjainak fejében lassan körvonalazodni látszott az igény arra, hogy ismét csapatot alkossanak, a régi tagok természetesen hallani sem akartak róla, mivel új bandáikkal voltak elfoglalva.

Ezért is került sor arra, hogy a formáció a nevét megtartva régi-új arcokkal egészüljenek ki. Fazekas Krisztián /basszusgitár, Hargita Gábor /dobok, Csató János /gitár és a scratches srác Dj Big Babou-val kezdtek el új dalokat írni. A régi szövegvilágot megteremtő Kálmán Balázs is örömmel nyugtázta a felismerést az igényekre.
Az anno modern muzsikát játszó csapat új lemezének felvételeikor került elő a C'est La Vie énekesnője, Sebők Anikó is, aki még egy 1994-es szentesi koncert apropójából ismeri a debrecenieket. A HC/Hip-Hop alapokon nyugvó dalok, A Mitoszok romjain címen már kapható.

Gab

2003. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 09. 0:00
Megújulás?? Ez elég érdekes... Szerintem ugyanazt nyomják, mint 6 éve. Csak akkor még érdekelt valakit, most meg mindenki szarik bele. Vannak a mostani formációnál ezerszer különb hazai csapatok. Ilyen amatőr produkciót ekkora pofával régen láttam. Ne vegyétek meg a lemezt!
Vendég 2003. 09. 09. 0:00
Necropsia C'est La Vie-s énekesnővel? Na ne röhögtessetek! Mit akarnak már ezek? 2003-ban zenélni kell és túrni, mint az állat. Nem nyavalyogni kene, meg mítoszok romjain (a korábbi tagok munkáján) próbálni sikert kovácsolni, hanem vmi újat, maradnadót alkotni! Amit már egyszer kitaláltak azt könnyű ismételni... A lemez szarul szól, ráadásul egy átbaszás, mert az első lemezről négy régi szám is rajta van, tehát horror áron alig néhány új dalt kap a zenerajongó. Ráadásul idióta DJ-s szarokkal telepakolva... Gyerekek! Az, hogy egy DJ van a színpadon még nem jelenti azt, hogy 2003-as a produkció! Inkább menjetek el dolgozni, minthogy ezt a szart csináljátok!
Vendég 2003. 09. 09. 0:00
Guest sajnállak te szegény...
Vendég 2003. 09. 11. 0:00
ÁÁÁ, nagy tudásúak, én meghallgattam nekem teccik, és, hogy Dj-t használnak, naná már '95-ben is tekerték a lemezjátszókat akkor meg azt nem értettétek:) de igy van ez rendjén, dolgoztak is a lemezen, saját dalok 4 a múltból? volt aki akkor még a 7-8-ikat koptatta a padokban, oka van, hogy rajta van, a csajnak meg tényleg állat hangja van oszt kész, kit érdekel ezen a szép napon, hogy ki ölt meg kit.?.:) hajra debreceniek!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Necropsia megújulás cikk képei
Necropsia - Necropsia megújulásNecropsia - Necropsia megújulás