Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos - ANDANTE dupla album

Ákos - Ákos - ANDANTE dupla album

Ákos első dupla albuma jubileumi kiadvány: a művész tíz éve dolgozik szólistaként. A példátlan sikerű akusztikus turné teljes anyagát tartalmazó, 110 perces ANDANTE-koncertfelvétel dupla CD-n és -kazettán jelenik meg 2003. szeptember 19-én.

A CD-formátum a zenén kívül terjedelmes multimédiás anyagot is tartalmaz: csaknem 700 (!) fotót az ANDANTE-turnéról, az Ölelj meg újra című dal koncertklipjét, dalszövegeket, életrajzot és diszkográfiát.

Ákos stábja az összes előadást rögzítette, így a kiadvány a turné legjobb pillanataiból válogat. A tízfős vonóskarral kiegészülő akusztikus zenekar átfogó képet ad a tízéves szólópályafutásról: a legismertebb dalok (Hello, Ilyenek voltunk, Keresem az utam, stb.) „unplugged” hangszerelésben szólalnak meg, de van az albumon vadonatúj szerzemény (Gondolnék rád) és Bonanza-feldolgozás is (Valami véget ért).

A fentiek fényében talán nem meglepő, hogy a májusi ANDANTE-koncertekre elővételben elfogyott az összes jegy, Budapesten a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla előadást tartottak a Budapest Kongresszusi Központban, ahol a produkcióról képfelvétel is készült.

A koncertfilm televíziós változatát várhatóan a Duna TV sugározza majd október 12-én, a bővebb képanyag pedig VHS-en és DVD-n jelenik meg novemberben. Az ősz során megújult műsorral újraindul az ANDANTE-turné. A VIVA TV-n hamarosan látható lesz az Ölelj meg újra című dal koncertklipje is. Ákos terveiben az album kapcsán országos dedikálóturné is szerepel.

Országos megjelenés: 2003. szeptember 19.

Turnédátumok:
-> 2003. október 4., szombat: SZOMBATHELY, Művelődési és Sportház, 19.30

-> október 18., szombat: BÉKÉSCSABA, Városi Sportcsarnok, 19.30

-> október 26., vasárnap: DEBRECEN, Bartók-terem, 19.30

-> november 22., szombat: KAPOSVÁR, Városi Sportcsarnok, 19.30

-> november 29., szombat: BUDAPEST, Budapesti Kongresszusi Központ, 21.00

Simon Péter

2003. 09. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 09. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 02. 0:00
Ákos a magyar zene igazi nagysága.Az új évezred Liszt Fe-rence!Csak Szörényí Leventéhez hasonlitható a zenei tehet-sége,emberi erénye és nagyszerű magyarsága! Z. J.
Vendég 2003. 10. 05. 0:00
Szeretem a dalait a kezdetektől fogva. A magyar zenei világ kiemelkedő alakja.
Vendég 2003. 11. 02. 0:00
szia Akos. nekem nincs rolad cd -em sem kep felvetelem ./jozsef _tyukodi@hotmail.com/ szeretem a te zenei stilusodat nagyon bejön. elejinte kicsit bonyolult volt ,de menetközben rä eresztem dalaid mondanivalojara. mely tisztelettel:jozsef

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos - ANDANTE dupla album cikk képei
Ákos - Ákos - ANDANTE dupla album