Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Blank & Jones összeállt a The Cure egykori frontemberével

Blank&Jones - Blank & Jones összeállt a The Cure egykori frontemberével

A fenti nevek minden kétséget kizáróan saját műfajukban etalonnak számítanak. A Blank & Jones duó a klubzene terén aratott már eddig is nagy sikereket, a chill-out-tól a táncparkettre csábító trance/dance felvételeken keresztül - bármibe is kezdenek, az biztos siker lesz. Robert Smith pedig - ha valaki esetleg nem tudná - a brit The Cure zenekar frontembere.

Ők hárman most összeálltak, és az "A Forest" c. felvétellel újabb hódító útra indulnak. Az angol sajtó által csak "gótikus trance"-nek titulált, teljesen új és igen merész stílus rögtön a klubok kedvence lett. Két teljesen különböző zenei műfaj talált egymásra ebben a projektben, mintegy megadva az irányt a zenei fejlődésnek, megmutatva, hogy igenis át lehet lépni a stílusok szabta határokon, sőt, kell is. Robert Smith egyébként már az első találkozáskor bevallotta: kedveli a Blank & Jones zenéjét, mi több, a gyűjteményében is megtalálható a duó legújabb lemeze. Így nem is volt kérdéses a közös munka, mind a stúdióban, mind a londoni klipforgatáson nagyszerű volt a hangulat. Blank & Jones persze nem véletlenül érdemelte ki a bizalmat: bármi jelenik is meg a nevük alatt, az bizonyosan meg sem áll a listák 10. helye előtt, akár kis-, akár nagylemezről legyen szó, és legalább ennyire sikeresek a válogatásaik is. Hogy ez utóbbiak mitől ilyen jók, azt döntse el mindenki maga: hamarosan Magyarországon is kapható lesz a "Relax" c. chill-out album, és a "The Mix Vol.2".

Jónap Tamás

2003. 09. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 09. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 24. 0:00
nagyon király és nagyon le kéne tölteni
Vendég 2003. 09. 30. 0:00
Kedves Jónap Tamás! 1. Robert Smith nem a Cure egykori, hanem jelenlegi és mindenkori frontembere, mivel a csapat nem oszlott fel, sőt, 2004-ben megjelenő új albumát készíti éppen! 2. Semmiképp nem a sikerességével érdemelte ki a Blank & Jones a bizalmat - az ilyesmit Robert abszolút leszarja - hanem a zenéjükkel, amely bejön neki. 3. Tájékozatlanságról árulkodó cikkedből kifelejtetted, hogy az "A Forest" erdetileg egy 1980-as Cure dal, ezt dolgozota fel most a Blank & Jones, és újra felvették Robert vokálrészeit. Üdv! G****
Vendég 2004. 04. 07. 0:00
mind of the wundeffull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 06. 04. 22:16
Van itt l.l.junior?????????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Blank & Jones összeállt a The Cure egykori frontemberével cikk képei
Blank&Jones - Blank & Jones összeállt a The Cure egykori frontemberével