Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztak

Skyland - A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztak

Szex, punk és rock'n'roll! E mottó szellemében készült el az Aljas Kúszóbab nevű hazai zenekar legújabb lemeze. A "Térdelj le és szeress" (igencsak sejtelmes) című album nemcsak az év legidétlenebb, de az év egyik legjobban szóló dallamos punk-rock lemezének ígérkezik.

A zenekar reményei szerint valószínűleg az új Kúszóbab-korong idén a "legkedvesebb szexuális zaklatás" címet is elnyeri. A nemrég megjelent zenei anyag érdekessége, hogy a felvételek a SKYLAND és a Zoolab nevű dance és trance formációk technikai segítségével készültek.
Suta, a SKYLAND frontembere a közelmúltban elárulta, hogy nem véletlen, hogy zenei tudásával támogatta a fiatal csapatot, hisz a nyolcvanas években ő maga is a punkzene nagy rajongója volt.

Skyland - A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztak

Habár ez a SKYLAND mai hangzásvilágán egyáltalán nem hallatszik, Suta legifjabb korában valóban vonzódott a gitárcentrikus zenékhez is.

A SKYLAND egyébként jelenleg épp a stúdióban készül a folytatásra, hisz Suta már egy új dalon dolgozik, amely minden bizonnyal felveheti majd a versenyt a legutóbbi "Mindenki itt van" című slágerrel vagy épp az idei Budapest Parádéra íródott "Parádé" című nótával.

Simon Péter

2003. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 09. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztak cikk képei
Skyland - A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztakSkyland - A Skyland és egy punk-rock zenekar együtt dolgoztak