Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NEM ISMERTÉK MEG NÁKSIT ÉS BRUNNERT!

Náksi és Brunner - NEM ISMERTÉK MEG NÁKSIT ÉS BRUNNERT!

A Hangadók Rangadója folytatódik, hiszen a Dalnokok Ligája B csoportjának második hetéhez érkeztünk. A pénteken adásba kerülő műsor forgatásán a NÁKSI vs. BRUNNER-párosnak érdekes élményben volt része.

A küzdelemben az Operett Angyalaival kellett összemérni erejüket, a műfaj pedig a punk volt. Ennek tiszteletére Náksi és Brunner alaposan megváltoztatták szokásos külsejüket. A stílusváltás annyira jól sikerült, hogy amikor a két DJ megérkezett a felvételre, még maguk a szerkesztők sem ismerték meg őket! Az "ismerkedés" után persze a forgatás rendben zajlott, s a pénteki műsorból az is kiderül, hogy Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa hogyan állja meg a helyét. Senki sem játszhat a saját műfajában!

Péntek 21 óra, TV2
Téma: Kockázatok és mellékhatások
Feladó: Bródy János
Stílus: punk
Előadók: NÁKSI vs. BRUNNER feat. Myrtill -- Operett Angyalai
Dal: Három kívánság

Simon Péter

2003. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 20. 0:00
Ők a legjobb dj-ék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 11. 15. 0:00
egyetertek
Vendég 2004. 02. 06. 0:00
Király a zene

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NEM ISMERTÉK MEG NÁKSIT ÉS BRUNNERT! cikk képei
Náksi és Brunner - NEM ISMERTÉK MEG NÁKSIT ÉS BRUNNERT!Náksi és Brunner - NEM ISMERTÉK MEG NÁKSIT ÉS BRUNNERT!