Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos - Háromszor is Budapesten!

Ákos - Ákos - Háromszor is Budapesten!

Ákos tavasszal indult Andante turnéja az őszi hónapokban még nagyobb sikernek örvend! A jegyeladásoknak köszönhetően Ákos kénytelen volt nemhogy egy, hanem pár napon belül két újabb időpontot beiktatni a budapesti rajongói számára, így csak Budapesten három koncertet ad novemberben.

Ákos a tavaszi hónapokban 10 éves pályafutásának méltó megünnepléseként Andante turnéval lepte meg rajongóit, amely sokban eltért az eddigi nagy Ákos koncertektől.
A rajongók akkora nagy lelkesedéssel fogadták ezeket a koncerteket, hogy már napokkal előtte elfogyott minden koncertjegy, sőt plusz koncertet is be kellett iktatni!

Ez a nagy siker teljesen átírta Ákos eredeti terveit, hiszen eredetileg az őszi hónapokban szerette volna a Művész legutóbbi stúdióalbumát, az Új törvényt koncerten is bemutatni.
Így ezt a koncertet elhalasztva a jövő évre, folytatta az Andante koncerteket olyan helyszíneken, ahol a tavaszi hónapokban nem volt lehetősége fellépni.

Azt hiszem, Ákos sem számított ezek után ekkora nagy érdeklődésre; az eddigi őszi időpontokra hihetetlen rövid idő alatt elfogytak a jegyek, sőt a Budapest Kongresszusi Központbeli koncertjét nemhogy duplázni, hanem triplázni volt kénytelen, mivel pár nap alatt a második időpontra is elkeltek a jegyek!
Így november 29-én szombaton két alkalommal (17 és 21 órai időponttal) és november 30-án vasárnap (21 órás kezdettel) lép fel Budapesten.

Azok a rajongók, akik a szombati időpontokra már nem kaptak jegyet, azoknak okt. 30-tól azaz csütörtöktől van lehetősége Ákos hivatalos weboldalán működtetett webáruházban a november 30-i, vasárnapi koncertre a jegyeket megvásárolni!

Siessetek, mert biztos, hogy most is gyorsan el fogják kapkodni a jegyeket!

fkriszta

2003. 10. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 10. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 28. 0:00
Ez az ember egyszerűen zseniális. Ilyen tartalmas koncertet még nem láttam.Mindíg képes meglepetést okozni. Remélem még legalább 10 évig ennyire jó lesz.
Vendég 2003. 10. 28. 0:00
Én a Kongresszusi Kp. koncerten voltam. Nem hiszem, hogy sok más hazai "star" kiállt volna arcüregh gyulladással énekelni. Playback szóba se jön SOHA Ákosnál! Nagyon tisztelem érte!
Vendég 2003. 10. 29. 0:00
Nagyon tetszik a cikk és imádom Ákost!
Vendég 2003. 10. 29. 0:00
Hmmm...kell ehhez meg barmit is hozzafuzni ??? NEEEEM ! ! !

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos - Háromszor is Budapesten! cikk képei
Ákos - Ákos - Háromszor is Budapesten!