Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Venus klip - Mire jó? címmel

Venus - Új Venus klip - Mire jó? címmel

A Venus Zenekar immáron Andi, Stofi, Töpi, Eto és Picure felállásban készítette el harmadik ”Kezdjük újra!” c. nagylemezének első beharangozó videoklipjét, a „Mire jó?” című dalhoz!

A Venus hosszú kihagyás és tagcserék után „Mire jó?” című dallal tér vissza rajongóihoz. Ehhez készült videoklipet a napokban vették fel Budapesten.
A klip rendezője és egyben kiötlője, Lóth Balázs, aki még fiatal kliprendezőnek számít, de már olyan neveknek rendezett klipet, mint Roy és Ádám, L.L. Junior vagy Emilio.
A klipet Budapest különböző helyszínein vették fel, így például a Bazilikánál, ill. a Lánchídon. A klipben végigvonul a kör motívum, amely nagyban szimbolizálja a Venus „baráti kört” és egyfajta üzenetként azt is sugallja, hogy a Venus : Volt, Van és Lesz!
A videoklipet világítás nélkül készítették, így szempont volt, hogy nappal történjen a forgatás, így szinte megállás nélkül reggel héttől sötétedésig forgattak. Jó pár ruhacserét is meg kellett ejteniük, mivel szerették volna, ha egy igazán szép, színes klip készüljön.
A legizgalmasabb jelenet az egész csapat számára az volt, amikor fel kellett mászniuk a Lánchíd Oroszlánjára a csúcsforgalom kellős közepette és úgy kellett mosolyogniuk kamerába!
A klipben a Zenekar frontembere, Andi még gitárt is ragadott, ezáltal is kifejezve, hogy a Venus igazi zenészekből álló csapat, akik bármikor szívesen élőben is előadják dalaikat. Bár Andi saját elmondása szerint inkább az ütőhangszerekhez vonzódik, mint például a dob vagy a konga, ami persze elég hülyén mutatott volna a klipben, így inkább gitáron játszott!
A klipről elmondható, hogy alapvetően egy image-klip, fontos volt, hogy minden tagot lássanak és láttassanak benne, hogy ebben a felállásban megismerje mindenki az új Venust!

Venus - Új Venus klip - Mire jó? címmel

A klipet a zenecsatornák már elkezdték játszani, a dal pedig már mindegyik nagyobb rádió játszási listáján szerepel! Reméljük, mihamarabb mindenki megismeri az új dalt és a hozzá készült igazán remek videoklipet!

fkriszta

2003. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 20. 0:00
szerintem tökre nyálas az egész!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Venus klip - Mire jó? címmel cikk képei
Venus - Új Venus klip - Mire jó? címmelVenus - Új Venus klip - Mire jó? címmel