Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Holly Valance visszatér

Holly Valance - Holly Valance visszatér

A „Kiss Kiss”-szel ismertté vált énekesnő kislemeze, a „State Of Mind” 2003. október végén jelenik meg. Igazán remek darabról van szó. A „State Of Mind”-dal Holly egy új, pörgősebb hangzásvilágot tár elénk, amelyen erősen érezhető a 80-as évek hatása.

A magával ragadó electro-pop stílusú dalt a Metrophonic csapat két tagja, Mark Taylor és Jeff Taylor jegyzi producerként. Nem lehet neki ellenállni: aki meghallja, az garantáltan a táncparketten köt ki! A „State Of Mind”-ot hamarosan követi Holly második albuma. A kiváló pop dalokból álló gyűjtemény rendkívül ígéretes alkotás, és minden bizonnyal újra megerősíti majd Holly pozícióját, aki a mai zenei világ egyik legizgalmasabb jelensége. Holly 2002-ben robbant be a brit zenei köztudatba, amikor is a „Kiss Kiss” c. bemutatkozó kislemezével a brit slágerlista első helyén landolt. Innentől kezdve pedig már nem volt megállás: a művésznő hódító útjára indult a világ körül. A „Down Boy” c. következő kislemeze ismét szép sikereket ért el, meg sem állt a brit slágerlista második helyéig. A „Footprints” címet viselő debütáló albuma pedig bearanyozódott az Egyesült Királyságban, Japánban és Ausztráliában egyaránt.

Miután számos díjat (pl. GQ – „Az év asszonya”, Japanese Music Industry Awards – „A legjobb új művész”) begyűjtött, Holly visszavonult a stúdióba, hogy az új albumán dolgozzon.

Jónap Tamás

2003. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Holly Valance visszatér cikk képei
Holly Valance - Holly Valance visszatér