Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MTV Europe Music Awards - 2003.

MTV - MTV Europe Music Awards - 2003.

November 6-án ezúttal Edinburgh-ben rendezik meg az európai zenei élet egyik legrangosabb és legszínesebb zenei díjátadóját, az MTV Europe Music Awards-ot! A Nagytestvér MTV díjátadójához hasonlóan színvonalas és legalább ugyanannyi sztárt felvonultató esemény lesz az idei is.

November 6-án este 9 órakor a nemzetközi zenei élet biztosan Edinburghre fog figyelni. Immáron kilencedik alkalommal adják át az MTV Europe zenei díjait! Ezúttal 13 kategóriában kerülnek kiosztársa a díjak; a szavazásba a nézőket aktívan be is vonta az MTV Europe hiszen mind az internet segítségével, mind pedig SMS-en is szavazhattak a nézők.

Az est háziasszonya Christina Aguilera lesz, akit egyébként jó pár kategóriában jelöltek, így előfordulhat, hogy a konferálás mellett mint díjnyertes is színpadra léphet.

Mellette olyan fellépők színesítik az eseményt mint a Kraftwerk, akik hosszú idő után összeálltak; Pink, Dido, Kylie Minogue, Sean Paul, The Chemical Brothers, Beyonce, Travis , Missy Elliott és az új felfedezett, The Black Eye Peas is!

A díjátadók között szerepel Justin Timberlake, Britney Spears, Pharell Williams és Chad Hugo, Ludacris, Shirley Manson a Garbage-ból, Kelly Osborne, Naomi Campbell, Sharleen Spiteri a Texas-ból és Dave Navarro a Jane's Addiction-ből.

Az MTV ebben az évben párhuzamosan a műsorral "MTV in the garden" show-val szórakoztatja a jelenlevőket, ahol fellépnek a The Chemical Brothers, Flaming Lips és a Jane's Addiction.

Még most Ti is beleszólhattok a szavazás alakulásába, hiszen az MTV Europe hivatalos weboldalán van lehetőség még szavazni!
A végeredményt pedig november 6-án, csütörtök este 9 órakor meg fogjuk tudni!

fkriszta

2003. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 03. 0:00
Remélem a Red Hot Chili Peppers elviszi a legjobb ROCK diját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MTV Europe Music Awards - 2003. cikk képei
MTV - MTV Europe Music Awards - 2003.