Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson - Number Ones

Michael Jackson - Michael Jackson - Number Ones

November 17-én jelenik meg Michael Jackson első helyezett dalait tartalmazó, "Number Ones" című album. A lemezre a legnagyobb sikereken kívül még egy vadiúj szerzemény, a "One More Chance" is felkerült!

Michael Jackson karrierének legsikeresebb dalait foglalja össze a most megjelenő album, a "Number Ones". Michael Jackson karriere során szinte minden albuma világrekordot ért el mind eladásban, mind pedig az album dalainak sikere kapcsán. Eddigi No. 1-ok tekintetében legsikeresebb albuma, a "Bad", azóta is tartja a helyét, mint a világ legtöbb első helyezett dalt tartalmazó korongja!

Michael Jackson - Michael Jackson - Number Ones

Az album újdonsága, a "One More Chance" című dal, amelyet már a szemfülesebbek az elmúlt hetekben hallhattak egy bizonyos kereskedelmi rádióban vagy belehallgathattak a dalba Michael Jackson hivatalos weboldalán is! A dal már most rekordokat döntöget, úgy hogy még kislemezen nem jelent meg, sőt még a videoklip is várat magára. Csak az első héten a BBC adón A hét dala lett és azonnal felkerült a Billboard listára!
Az első kislemez, "One More Chance" november 24-én jön ki egy videoklippel, amit Michael Jackson egyik élő fellépésén rögzítenek a közeljövőben. A maxin pedig a "One More Chance" 2 remixe is hallható, Paul Oakenfold-tól és Ron Gee-től!

Valószínűleg az összes első helyezett dal nem került fel az albumra, hiszen akkor valószínűleg Michael-nek egy dupla CD-t kellene kiadnia, hogy mind ráférjen.

Most is hasonlóan az előző albumhoz, 4 különböző borítóval jelenik meg a lemez. A CD megjelenésével egyszerre egy Number Ones DVD-t is piacra dobnak, amelyen az összes No. 1 videoklip helyet kap!

Külön újdonság Michael Jackson-nal kapcsolatban, hogy az október 27-én tartott Radio Music Awards-on előadott "What more can I give" című dal, amit a terrortámadások után írt Jackson, most várhatóan kislemezen is meg fog jelenni egy videoklippel egyetemben. Ez a dal sajnos nem került fel a "Number Ones"-ra, így csak valószínűleg külön maxi formájában lesz megvásárolható!

fkriszta

2003. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fkriszta 2003. 11. 04. 0:00
Köszönet Köves Balázsnak a hiteles infókért! Számítok rád a jövőben is!
Vendég 2003. 11. 04. 0:00
Köszi a bizalmad!
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
Első kislemez : "Gyerek az erkély túloldalán"! Szerény pedofil Mike úgy szét van esve, mint az iker-tornyok!
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
Milyen buta vagy szegénykém.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael Jackson - Number Ones cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson - Number OnesMichael Jackson - Michael Jackson - Number Ones