Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cotton Club Singers – BKK, november 25.

Cotton Club Singers - Cotton Club Singers – BKK, november 25.

Ha november vége, az módfelett hideg időjárást és egy újabb remek Cotton Club Singers koncertet ígér a Budapesti Kongresszusi Központban. Egy évvel ezelőtt Frank Sinatra munkásságát csodálhattuk meg a 4 énekes tolmácsolásában, de most valami egészen másra készülnek.

Aki valaha is volt Cotton Club Singers nagy-koncerten megszokhatta, hogy mindig valami új történik. Volt már a zenekar vendége Hernádi Judit, Ferenczy György, Ladányi Andrea, Sub Bass Monster, Gerendás Péter, Gálvölgyi János, Udvaros Dorottya, ...sorolhatnánk. Természetesen nélkülük is maradandó élményt tudott volna szerezni a Cotton Club Singers a közönségnek, de amit a vendégek a jelenlétükkel tudtak adni a zenekarnak, azt nem tudja pótolni semmilyen technikai bravúr, színpadi látványelem. Presser Gábor személye mégis túlmutat az eddigieken. A zenéje mindenki számára alapmű.

Cotton Club Singers - Cotton Club Singers – BKK, november 25.

Elég, ha bárhol bárki elkezdi: Ringasd el magad... azonnal folytatni tudja a többi ember. Mindenkinek mást jelent ez az érzés.

A Cotton Club Singers Presser Gaborral több meglepetés dallal készül, melyek derüljenek ki a koncerten. Az est többi részén a vokális hangzáson lesz az igazi hangsúly. Mindenképpen az egyik legnagyobb megmérettetés az a dal lesz, amelyet Ella Fitzgerald-dal közösen adnak elő.
A nagy Előd természetesen felvételről szólal majd meg.

Érdemes lesz tehát ezen a koncerten is nézőként jelen lenni. Szinte a koncerttel egy időben jön ki a Sinatra c. CD DVD-n is, amely rengeteg extrával lesz látható.

Jegyárak: 3990 Ft, 4990 Ft, 5990 Ft

5900 Ft-os jegy+DVD: 8900 Ft (Az akció november 10-től)

Simon Péter

2003. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 11. 0:00
i do not speek hungarian but wish to do so my grandmother was teaching me before she died and i only learned one word and that is how to say "i am hungarian" i always wanted to be a sininger and also in a different language so maybe if you write back you can help me
Vendég 2004. 01. 07. 0:00
Mikor megirtok egy cikket valakirol, akkor egy legalabb egy linkecsket tegyetek hozza, ne kelljen a lusta :) ember mindig rakeressen az illeto eloadora. Kosz karak

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cotton Club Singers – BKK, november 25. cikk képei
Cotton Club Singers - Cotton Club Singers – BKK, november 25.Cotton Club Singers - Cotton Club Singers – BKK, november 25.