Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna második gyerekkönyve is megjelent!

Madonna - Madonna második gyerekkönyve is megjelent!

Madonna a napokban dobja piacra második gyerekeknek szóló könyvét, a "Mr. Peabody almái" című könyvet. A második kötet egyben folytatása az előző "Angol rózsák" című kötetének. Ezúttal a tanároknak szánja könyvét, amely a szavak erejéről és a tanítók fontosságáról szól.

Madonna újból egy régi Kabbalah történetet dolgozott fel, amit annak idején saját Kabbalah tanítójától hallott. A "Mr. Peabody almái" 1949-ben játszódik az amerikai Happville-ben, és egy kedvelt tanárról és egyben baseball edzőről szól, aki egy nap rosszindulatú pletykák középpontjába kerül. Peabody egy tanítással zárja le a róla szóló pletykákat, amely a szavak erejéről szól.

Egy összehangolt promóció keretében egyszerre kerül piacra a könyv nyomtatott verziója, valamint 3 internetes bolt (AOL, Apple, Audible) online formában letölthetővé teszi olvasói számára. Az online verzió különlegessége, hogy a történetet maga Madonna narrációjában hallhatjuk, de felkerült mellé két interjú is.

A könyvet 30 nyelvre fordítják le és több mint 100 országban kerül forgalomba. Várhatóan hasonló sikeret fog elérni, mint elődje az "Angol rózsák".

fkriszta

2003. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna második gyerekkönyve is megjelent! cikk képei
Madonna - Madonna második gyerekkönyve is megjelent!