Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sterbinszky - szülinap a PACHA-ban!

Sterbinszky - Sterbinszky - szülinap a PACHA-ban!

2003. nov. 29-én nem mindennapi Sterby-buli dübörög majd a budapesti Pacha-ban, hiszen Karesz ezen az éjszakán ünnepli szülinapját és ennek az alkalomnak köszönhetően nem kevesebb, mint 6 órás szettel ajándékozza meg közönségét!

Ez lesz egyébként a második alkalom, hogy Sterby "az elektronikus tánczene fellegvárának" kikiáltott fővárosi szórakozóhelyen ünnepli meg születésnapját. Múlt évben ugyanitt zajlott le egy teltházas és rendkívül vidám hangulatú ünneplés.

Természetesen lesz meglepetés is a szülinaposnak: Karesz szerzőtársa, Bruckmann Balázs ezen az éjszakán fog debütálni DJ-ként, ráadásul egy D.Deejay-vel közösen előadott 'back to back' szettben!

Az utóbbi hónapokban Sterbinszkyvel közösen írt sdalaik és remixeik után érdekesnek ígérkezik Balázs premiere, akinek zenei ízlésébe olyan szerzemények engednek betekintést, mint a Discograpy IV., az AXE the new style, valamint a Budapest Parádé 2003. Ez utóbbival kapcsolatos az a hír, miszerint egy francia DJ, Antoine Claraman kiadója, az Academy Records 12"-en adja ki Sterby és Balázs közös dalát. Ez a dal november óta világszerte kapható!

Egy másik örömteli hír a szülinapos Sterbyvel kapcsolatban, hogy Carl Cox mixalbumot kiadó Superphunk kiadó is felvette a kapcsolatot Sterbyvel a Discography II. jogosítása érdekében. Így tényleg lesz mit ünnepelnie a szülinaposnak!

fkriszta

2003. 11. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 13. 0:00
Jó lett a cikk, csak az a baj hogy Sterbinszkyről nincsenek képek amiket kilehetne nyomtatni!!!Lécci tegyetek fel képeket vagy küld el nekem. e-mail cimem:sziszo@freemail.hu Előre is köszönöm!
Vendég 2003. 11. 20. 0:00
A pasim téged hallgat, ezért nem írok rólad semmit, mert szeretem a pasimat. A stílusodat egyébként nem nagyon ismerem.
Vendég 2004. 01. 18. 0:00
This goes out to MY boi Sterbenszky.... I am from the states and I really LOVE HIS MUSIC.....i've been to hungary, szeged.....calub called SING SING.....i went clubbing last night in New York....they played your song man....i went up to the Dj i was like if you got more of his music play it....it was the best......I love your music Mr. Sterbinszky.....OnE
Vendég 2004. 01. 18. 0:00
Oh yea one more thing....if you can please e-mail me @ outlawz118@aol.com about your new CDs or any other NICE Trance or House CD's....thanx allot.....Pe@ce

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sterbinszky - szülinap a PACHA-ban! cikk képei
Sterbinszky - Sterbinszky - szülinap a PACHA-ban!