Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

David Beckham hangja hallható felesége új dalán!

Victoria Beckham - David Beckham hangja hallható felesége új dalán!

Valószínűleg az újabb bukástól tartó valamikori Posh Spice lány, Victoria Beckham a legjobb ötleteiből kifogyva, úgy döntött, hogy férje azaz David Beckham hangját is felmásolja vadonatúj dalára!

A Posh Spice lány új dalán férje üzenetrögzítőn felvett hangja hallható. A dal állítólag egy olyan szituációról szól, amikor egy szerelmes várja kedvese hívását, aki nem jelentkezik.

Egyébként a dal producere Damon Dash, akinek elmondása szerint egy üzenetrögzítőn hagyott hanganyagot másoltak fel, amint éppen David üzen feleségének, Victoriának, hogy hívja vissza és hogy nagyon szereti!

Mint látható Victoria mindent megpróbál latba vetni zenei karriere megmentése érdekében, hátha most ebben épp férje fog segíteni neki!

fkriszta

2003. 11. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 30. 0:00
A véleményem az hogy a férje nélkül, aki egy áruló nem fog semmire menni sőt még a férjével sem.Viktóriának nincs hangja és ezzel, akinek jo a hallása egyet ért.Köszike
Vendég 2005. 12. 30. 0:17
Nekem az a véleményem,hogy mind a kettő egy nagy luzer,és egyik sem azt csinálja amihez ért.Az egyik úgy tesz,mintha tudna énekelni,a másik meg mintha tudna focizni...
Kyttus 2006. 06. 07. 8:31
Egyátalán nincs igazatok, Vic tud énekelni,hiszen aki egykor Spicy Girls volt ,és még az is lehet,az biztos h tud vmit .Beckham-ről szólva,pedig ő az egyik leggazdagabb focista a világon.És ha nem focizna jól,akkor hogyan fedezhették volna fel 14 éves korában?????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

David Beckham hangja hallható felesége új dalán! cikk képei
Victoria Beckham - David Beckham hangja hallható felesége új dalán!