Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jane's Addiction "flashmob" koncertet adott

Jane's addiction - Jane's Addiction

A napokban ún. flashmob koncertet adott a Jane's Addiction csapata Londonban. A rajongókat SMS-en értesítették a London központjában szerveződő koncertről. Ez már nem az első alkalom, hogy a Jane's Addiction ilyen meglepetésszerű koncertet ad.

A Jane's Addiction csapata nem túl rég kezdett ezen vállalkozásba, hogy a rajongóikat SMS-en értesítik egy adott helyszínen történő koncertről, egy ún. flashmob találkozó keretében.

Most London belvárosában, a Covent Gardenben jött össze jó pár száz rajongó, kezükben egy rózsaszín lufival, jelezve, hogy ők is erre a flashmob koncertre jöttek.
Ezen rövid találka alatt 5 dalt adtak elő a fiúk (Idiots Rule, Suffer Some, Had a Dad, 1% és My Time), majd ezután távoztak is a helyszínről.

A flashmob lényege, hogy véletlenszerűen egy adott helyen SMS vagy internetes felhívás alapján találkoznak emberek, majd miután az SMS-ben vagy emailben meghatározott feladatot teljesítették, távoznak a helyszínről, mintha mi sem történt volna. Nyugat-Európában és az USA-ban egyre nagyobb divattá válnak az ilyen találkák, hazánkban még csak egy alkalommal volt erre példa.

fkriszta

2003. 11. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jane's Addiction "flashmob" koncertet adott cikk képei
Jane's addiction - Jane's Addiction