Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Texas karneváli dala

Texas - A Texas karneváli dala

A brit Texas csapata az elmúlt hetekben tért vissza egy új albummal, a "Careful what you wish for" című lemezzel, melynek első dala, a "Carnival girl" már több rádióban is hallható. A "Carnival girl" a címhez hűen egy átmulatott karneváli éjszakáról szól.

A zenekar a "Carnival Girl" című számmal tér vissza, mely a rádiókhoz pont a londoni Notting Hill karnevál idején jutott el. Sharleen Spiteri szerint a dal energikus, sugárzik belőle az életöröm és semmilyen más brit csapat hangzásához nem hasonlítható.

A dalban közreműködik az amerikai ragga/ R'n'B szcéna népszerű MC-je, Kardinal Offishall, sőt Kardinal és barátai is szerepelnek a Carnival Girl videóklipjében. A klipről elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy a Notting Hill-i karnevál utáni napon játszódik, és Sharleen gördeszka mutatványokkal is elkápráztat minket.

Természetesen a "Carnival Girl" csak egy a "Careful What You Wish For" című album gyöngyszemei közül. A lemez változatos képet mutat: a gitárcentrikus számoktól az érzelmes balladákon át egészen az elektronikus popzenéig hallhatunk felvételeket.

A "Carnival Girl" maxiján 2 igen erős remix is található: az egyik Kardinal Offishall változata "Kardinal Girl" címmel, a másik pedig egy dub verzió a nyugat-londoni Suncycle közreműködésével.

fkriszta

2003. 11. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 19. 19:11
Shar és a Texas a legjobb, de a a Careful What You Wish for óta megjelent a z új album, a Red Book! Kéretik arról is írni!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Texas karneváli dala cikk képei
Texas - A Texas karneváli dala