Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vizsgálat Michael birtokán

Michael Jackson - Vizsgálat Michael birtokán

A tegnapi nap folyamán rendőrök jelentek meg Michael Jackson Neverland Valley Ranch-i otthonában és még tisztázatlan okokból vizsgálatot folytattak, mindeközben Michael Las Vegasban videoklipet forgat vandonatúj dalához, a "One more chance"-hez.

Tegnap reggel helyi idő szerint 8 óra 30 perckor rendőrök jelentek meg Michael Jackson kaliforniai birtokán. A hatóságok eddig tisztázatlan okokból kifolyólag vizsgálatokat kezdtek Michael otthonában, a Neverland Valley Ranch-en.

Michael Jackson szóvívője, Stuart Backerman nem sokkal a vizsgálat megkezdése után érkezett a helyszínre, és egyenlőre annyit tudott csak mondani, hogy Michael 3 hete Las Vegas-ban tartózkodik gyermekeivel és, hogy jelen pillanatban egy videoklipet forgat új dalához, a "One More Chance"-hez.

Az amerikai FOX televíziós csatorna Jackson szakértője, Roger Friedman szerint valószínüleg az 1993-as vádaskodásokkal kapcsolatban nyomoznak a rendőrök. Michael akkori magánnyomozóját, Anthony Pellicano-t ugyanis nemrég börtönbüntetésre ítélték, aki feltehetően korábbi ügyeit felhasználva próbálja lerövidíteni börtönbüntetését.

Az amerikai sajtó mindenesetre rávilágított arra, hogy pont ma 10 éve az 1993-as vádaskodások lezárásának, illetve ma jelent meg az Egyesült Államokban Jackson új albuma, "Number Ones" címmel.

fkriszta

2003. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vizsgálat Michael birtokán cikk képei
Michael Jackson - Vizsgálat Michael birtokán