Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jacksont pedofíliával vádolják

Michael Jackson - Michael Jacksont pedofíliával vádolják

Michael Jackson ügye tovább bonyolódik. A sztárt a rendőrség elmondása alapján újból pedofíliával vádolják, de még nem tudni, hogy ki lehet a feljelentő. Michael az ügy gyors tisztázása végett úgy döntött, hogy hazarepül Santa Barbaraba.

Tegnap reggel helyi idő szerint 11 órakkor sajtótájékoztatót tartott Santa Barbara kerületi ügyésze, ahol elmondta, hogy egy kiskorú vallomása alapján ismét pedofíliával vádolják Michael Jacksont.

Ezeknek a vádaknak a bebizonyítása miatt vizsgálódtak Jackson birtokán kedden több, mint 14 órán keresztül. A vádló kilétéről, és, hogy mit találtak a helyszínen, nem nyilatkoztak semmit sem.

Hozzátették továbbá, hogy Jackson ellen elfogató parancsot adtak ki, útlevelét be kell szolgáltatnia, illetve együtt kell működnie a hatóságokkal.

Az ügyész egy újságírói kérdésre felelve nem tudta megmondani hol tartózkodik jelenleg Michael. Hivatalosan nem megerősített információk szerint Jackson kedden késő este érkezett vissza Kaliforniába a sheriff kérésére, hogy megválaszolja a felmerülő kérdéseket. Szóvívője azonban már most közölte, hogy mindenben hajlandóak együttműködni a hatóságokkal. Ezt az ügyész szóvívője is megerősítette.

Az ügy 45 nap múlva folytatódik, addig Michaelnek óvadékként 3 millió dollárt kell kifizetnie, ha szabadlábon szeretne védekezni.

A Pop Királyának szóvívője szerint a vádakat felháborítónak tartják és visszautasítják. Michael Jackson ügyvédei és tanácsadói ma délután érkeztek meg Santa Barbarába, élükön Mark Geragos sztárügyvéddel. Stuart Backerman továbbá kijelentette, hogy egészen addig nem állnak le, amíg minden tökéletesen nem tisztázódik.

Időközben megindultak a találgatások a vádló kilétét illetően. A legvalószínübbnek az tűnik, hogy egy Gavin Arvizo nevű 12 éves gyermekről van szó, akit még 2002-ben karolt fel Jackson. A rákbeteg gyerek családjának autót és házat is vett, illetve fizette Gavin kezelésének költségeit.
Jacksont az év elején együtt lehetett látni egy angol dokumentumfilmben Gavinnel. Akkor a gyermek édesanyja "angyalnak" nevezt a Michaelt.
Hogy mi változott azóta? Azt valószínüleg csak a gyermek és családja tudja.

fkriszta

2003. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Michael Jacksont pedofíliával vádolják cikk képei
Michael Jackson - Michael Jacksont pedofíliával vádolják