Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson nem adja fel!

Michael Jackson - Michael Jackson nem adja fel!

Michael Jackson ügyvédjei jelenlétében kifizette a 3 milliós óvadékot, így szabadlábon védekezhet. Továbbra is ártatlannak vallja magát Jacko, de az elkövetkezendő hetekben lesz lehetősége tisztázni magát. Az első tágyalás napja 2004. január 9-e. Rövid összefoglalónk a fejleményekről.

A keddi házkutatást és a szerda reggeli rendőrségi sajtótájékoztatót követően hivatalosan is bejelentette Michael vezető szóvívője, Stuart Backerman, hogy Michael ártatlannak vallja magát a vádakban, s, hogy egészen addig harcol az igazáért a bíróságon, amíg ez be nem bizonyosodik.

A korábbi hírekkel ellentétben Jackson még nem érkezett vissza Santa Barbarába, az otthonának helyet adó városba. Egy sajtó értesülés alapján mind a kíváncsiskodók, mind a sajtó képviselői Csütörtökön délután ellepték a helyi repülőteret, ahol nem sokkal később egy magán repülőgép landolt. A Jet egy zárt részére kanyarodott a repülőtérnek, ahol behajtott egy hangárba. A helikopterről készített felvételeken tisztán látszott, amint Michael kiszáll a repülőgépből és beszáll egy ott parkoló kocsiba.

A világ minden részéről érkező újságírók ellepték a repülőteret és a sheriff irodáját is, ahol Jackson megjelenése később várható volt. Ugyanis szerdán a sajtótájékoztatón felszólították, hogy jelenjen meg a hatóságok előtt, és adja le az útlevelét.

Sajnálatos, és eddig tisztázatlan körülmények miatt Michaelt az egész világ előtt bilincsben vitték be a sheriff irodájába, holott a szakértők szerint erre semmi szükség nem volt.
Michael csak néhány pillanatig volt látható, amint kiszállt az őt szállító autóból és belépett az épületbe.

A sheriff szóvívője szerint Michaelról képeket készítettek, ujjlenyomatot vettek, illetve kifizetésre került az a 3 millió dolláros óvadék, aminek fejében szabadlábon védekezthet majd.

Kb. 1 órával később Michael váratlanul megjelent egy hátsó ajtónál, ahonnan integetett a sajtónak. A körülményekhez képest nagyon magabiztosnak tűnt. Az ügyben vezető ügyvédjével, Mark Geragossal szállt be egy autóba.
Geragos korábban egyébként rövid sajtótájékoztatót tartott, amiben elmondta, hogy Michael jól van, biztos az ártatlanságában, és, hogy már ki is fizette az óvadékot. A jelenlévők szerint Jackson mindenben együttműködött, és az emberei is maximálisan segítőkészek voltak.

A sheriff irodájából egyenesen a helyi repülőtérre hajtatott vissza Michael, ahol visszaszállt magánrepülőgépére, és megkezdte a visszautat Las Vegasba.
Vegasban kb. 3 órába tellett mire át tudott hajtani a városon, ugyanis amikor kiderült, hogy a tömegben van, emberek százai kezdték el követni autókkal, motorokkal, vagy egyszerűen csak a kocsihoz szaladtak. A helikopterről készült felvételek tanúsága szerint az emberek integettek Michaelnek, sokan azt ordibálták, hogy "Szeretünk Michael!".

Ezt követően Jacksont szem elől tévesztették, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

Az üggyel kapcsolatban semmilyen fejlemény nincsen, azt leszámítva, hogy 2004. január 9-ére tűzték ki az első tárgyalási napot.

A Rajongók folyamatosan támogatják Michaelt, mind az Interneten, mind a különböző hírforrások hazugságai ellen. Máris szervezkedés indult egy virrasztással kapcsolatban, amit Szombaton tartanak több, mint 30 országban, köztük Magyarországon is.
Ezen kívül hihetetlen mennyiségben indultak meg a Rajongók között a szervezkedések, akciók!

Roger Friedman, a FOXNews Jackson szakértője teljesen új megvilágításba helyezte a történteket. Szerinte a Jackson csapat már idén Február óta tud a lehetséges vádaskodásokról. Jackson szerinte ekkor alkalmazta Mark Geragost, mert attól tartott, hogy újabb vádak érik majd.
Friedman szerint a gyerek tavaly Télen kezdett el beszélni Jacksonnal való furcsa kapcsolatáról, amit Michael mindvégig nem vett komolyan. Ezt az előzte meg, hogy Jackson emberei közölték a gyerek anyjával, nem kapnak több támogatást.
Állítólag létezik egy videófelvétel is arról, amint az anya meglehetősen agresszív Michaellal, aki mindvégig kedves volt vele, még az élettársának is vett egy házat.
Ami az ügy érdekességét adja, hogy akkor, amikor az állítólagos vádak már úton voltak, az anya továbbra is azt mondta, hogy Michael olyan a gyermekei számára, mint egy angyal, és szeretné, ha a rákbeteg fia még több időt töltene Jacksonnal.
Az ügyben vádló rákbeteg fiúnak, Gavin Arvizzonak, aki megjelent az idén készült Living With Michael Jackon című dokumentumfilmben is, Michael fizette minden kezelési költségét, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy tovább éljen. A családnak, aki korábban fedél nélkül élt, Michael házat és autót vett.

Egy másik cikk rávilágított arra, hogy a rendőrség ugyanúgy, mint 1993-ban, most is felhívást intézett az emberekhez, hogy jelentkezzenek más sértettek is. Viszont annak ellenére, hogy egy pedofil soha nem áll meg egyetlen áldozatnál, sem 93-ban, sem a mostani ügynél nem jelentkeztek újabb áldozatok.

A Jackson barátok, talán közös megegyezésből, egyenlőre hallgatnak. A hírességek azonban egyöntetűen Michael mellett állnak. Egy zenei rendezvény után LL Cool J támogatásáról biztosította Michaelt, míg Alicia Keys szerint Jackson sokkal jobb bánásmódot érdemelne meg.

A tegnap esti Larry King Live-ot ismét Michaelnek szentelték. Emellett minden valamirevaló TV és rádió Jacksonnal kapcsolatos különkiadást tűz műsorára.

Egyesek szerint Tom Sneddon kerületi ügyészt el kellene távolítani az ügyből. Erre azután mutattak rá, hogy Sneddon a sajtótájékoztatón az ügy komolysága ellenére rendkívül jól szórakozott, és kifejezetten boldognak tűnt, amikor bejelenthette a vádakat Michael Jackson ellen. Mint ismeretes, Sneddon eljárt a 93-as Jackson ügyben is, amikor minden próbálkozása ellenére sem sikerült Michaelt elítéltetnie.
Érdekes módon Sneddon tegnap interjút adott Diane Dimondnak, amiben tagadta, hogy személyesen lenne érintett az ügyben. Már maga az interjú léte is furcsa akkor, amikor Sneddon a sajtótájékoztatón kijelentette, hogy nem fog egyetlen társaságnak sem nyilatkozni. Az, pedig felettébb gyanus, hogy az interjút az a riporternő készítette vele, aki korábban számtalan információt kapott meg idő előtt, feltehetően magátol Sneddontól. Hab a tortán, hogy a riporternő, Diane Dimond is érintett volt a '93-as ügyben, amikor azt állította, hogy a birtokában van egy videókazetta Jacksonról, amint gyerekekkel fajtalankodik. Dimondot akkor a bíróság elé akarta vinni Jackson csapata, mire kiderült, hogy a videókazetta nem is létezik.

fkriszta

2003. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
fkriszta 2003. 11. 21. 0:00
Egy friss hír a Michaeljackson.hu hazai hivatalos MJ weboldaltól: Michael Jackson rajongói az egész világon gyertyás virrasztást rendeznek, hogy támogassák őt! Los Angeles, California 2003. november 21. Michael Jackson már több mint 30 éve hoz örömet a gyerekek életébe a világ minden sarkában. Önzetlen jótékonykodónak, nagyszerű művésznek és csodálatos emberi lénynek ismertük meg. Az elmúlt napok szerencsétlen eseményei nehézséget okoznak mind Michael Jacksonnak, a családjának, barátainak és rajongóinak. Tudatni akarjuk a világgal, hogy mi Michael mellett állunk a legsötétebb óráiban is, és biztosak vagyunk abban, hogy az igazság nekünk adja a fényt. Rajongók a világ mindent tájáról találkoznak 2003. november 22-én helyi idő szerint 17-19:00 között, hogy gyertyát gyújtsanak, békésen összegyűljenek és ezzel kifejezzék támogatásukat a nemzetközi kincsükért, Michael Jacksonért. Virrasztásokat tartanak (eddig bejelentett helyszínek) United States- NEW YORK CITY PHOENIX LOS ANGELES SAN FRANCISCO Worldwide-****ADD LOCAL INFORMATION VANCOUVER, MONTREAL & TORONTO, Canada ROME & MILANO, Italy PARIS, France BUDAPEST, Hungary (Erzsébet tér) Stockholm Israel Denmark MADRID & BARCELONA, Spain Lithuania MEXICO LONDON, England

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Michael Jackson nem adja fel! cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson nem adja fel!