Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A The Libertines várva-várt második albuma

The Libertines - A The Libertines várva-várt második albuma

A The Libertines - az elmúlt két év legtöbbet hype-olt angol zenekara, Kinks-es, garázsrockos, punkos, new wave-es ízekkel – újabb nagylemez kiadását tervezi. A zenekar „Up The Bracket” című debütáló albumát a sajtó az egekig magasztalta, miközben az együttes közönségkedvenc frontembere, Pete Doherty szétesett, mint a kártyavár.

A komoly kábítószer-problémákkal küzdő énekes-gitáros Doherty ugyanis betört egyik Libertines-os kollegájának a házába, ahonnan különböző értéktárgyakkal távozott. Indoklása szerint mindezt felindulásában tette, mivel társai kirúgták.

„Nem tudta kézben tartani az életét, az utóbbi időben már minden a drogokról szólt. Már a zenélésre sem igazán tudott koncentrálni. Választás elé állítottuk, és ő sajnos a heroin mellett döntött. Ekkor határoztunk úgy, hogy megválunk tőle” – nyilatkozta nemrég a banda dobosa. Állítólag a börtönben töltött idő igencsak megváltoztatta Doherty-t, aki szeretne minél hamarabb visszazökkeni a normális életbe. Társai abban az esetben visszavárják, ha valóban sikerül legyőznie a szenvedélyét. Reméljük a legjobbakat.

The Libertines - A The Libertines várva-várt második albuma

Jó hír viszont a rajongóknak, hogy a közeljövőben várható a második The Libertines album megjelenése, melynek producere Bernard Butler lesz. Úgy tervezik, hogy a jövő hónapban már neki is látnak az új album munkálatainak.

Egyébiránt ez már nem az első alkalom, hogy Butler segédkezik egy The Libertines album megjelentetésében. A zenekar dolgozott már korábban is vele, hiszen ő volt a producere a 2002-ben kiadott debütáló kislemezüknek is, mely a „What A Waster” címet kapta. De legutóbbi kislemezük, a „Don’t Look Back Into The Sun” is az ő támogatásával kerülhetett a lemezboltok polcaira.

Anett

2003. 11. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A The Libertines várva-várt második albuma cikk képei
The Libertines - A The Libertines várva-várt második albumaThe Libertines - A The Libertines várva-várt második albuma