Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie és Robi - One way to heaven

Jamie és Robi - Jamie és Robi - One way to heaven

Jamie Winchester és Hrutka Robi második nagylemezéről, a "Last one out"-ról az elmúlt hetekben másolta ki a "One way to heaven" című új maxit. A dalhoz egy nagyon extravagáns klipet készítettek, amelynek rendezője a Valami Amerika című filmmel sikeressé vált Herendi Gábor.

Jamie és Robi sikert sikerre halmoz az elmúlt időszakban. Az első lemezük , az "It's your life" épphogy bearanyozódott, máris piacra dobták a második "Last one out" című albumot. Az album megjelenését követően októberben a Petőfi Csarnokban egy teltházas lemezbemutató koncertet adtak. Időközben a Zenekar a megszokott Soho London Pub-ban kéthetente keddenként tartott koncertjeit kénytelen volt egy nagyobb helyszínre átszervezni, az Erzsébet téri Gödör Klubba!

Jamie és Robi - Jamie és Robi - One way to heaven

Most egy újabb maxival jelentkezik a csapat, a "One way to heaven" -nel, amelynek maxiján a dal eredeti album verziója mellé három remix(Sterby and Bruckmann, Camille), valamint multimédiás extrák is felkerültek. Az extrák között szerepel az új dal videoklipje, amelynek rendezője a Valami Amerika által elhíresült Herendi Gábor; valamint a "One way to heaven" PeCsa koncerten készült élő felvétele és az ugyanitt rögzített "Moving" című Supergrass feldolgozás.

fkriszta

2003. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie és Robi - One way to heaven cikk képei
Jamie és Robi - Jamie és Robi - One way to heavenJamie és Robi - Jamie és Robi - One way to heaven