Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Király Linda #1 lemeze!

Király Linda - Király Linda #1 lemeze!

Hosszas várakozás után november 28-án jelenik meg Király Linda debütáló nagylemeze, #1 címmel. Az albummal nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacot kívánja megcélozni, várhatóan komoly esélyekkel, hiszen világhírű producerekkel dolgozott együtt Linda.

November 28-án kerül a boltokba a Big Brother főcímdalával, a "Club song"-gal híressé vált Király Linda első nagylemeze, #1 címmel.

Az album 17 dalából, 7 magyar nyelvű, 9 pedig angolul hallható. Olyan rangos producerekkel készült felvételek is helyet kaptak a lemezen, mint például Mouss T. (Tom Jones: Sex bomb), Foster McRoy (En Vouge), Erol Reeds (Shaggy & Robin Gibb) segédletével készült szerzemények. A magyar dalok nagy részét Presser Gábor írta.

Tisztán látható, hogy Linda nem éri be a hazai sikerekkel és szépen lassan elkezdi bontogatni szárnyait a külföldi piac felé is. Nem véletlenül, hiszen hazánkban azon kevés előadó közé tartozik, akiben minden megadatik a nemzetközi karrier elérésére, kiváló énekesnő egyedülálló hanggal, angolul anyanyelvi szinten beszél, komoly színpadi gyakorlattal bír, hiszen gyerekkora óta musical-ek főszereplője. Most például Az operaház fantomjában főszerepet játszik. Tehetségére külföldi producerek és kiadók is felfigyeltek már, várhatóan rövid időn belül ennek a gyümölcse is beér.

fkriszta

2003. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 26. 0:00
Gratulalunk Linda!!!!! Mar,nagyon vartuk a lemezed,s szoritunk,hogy mindenhol es mindenkinek szoljon egy picit!!! Ne torodj az irigyeiddel ettol,te meg csak erossebb leszel!!!! Richy es baratai!!
Vendég 2003. 11. 27. 0:00
ez egy liba
Vendég 2003. 11. 27. 0:00
Szerintem ha kinn sikert ér el, az itthoni sznobok is átértékelik magukat.Ezzel is nőni fog a tábora. Kicsi és a picik
Vendég 2003. 11. 30. 0:00
Ez a Linda 1 Buta Paraszt! Még a Himnuszt sem tudja!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Király Linda #1 lemeze! cikk képei
Király Linda - Király Linda #1 lemeze!