Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique - Mozaik

Unique - Unique - Mozaik

November 25-én jelenik meg a Unique zenekar második albuma, a "Mozaik". A Unique csapata most is egy igényes és egyben populáris hangzású lemezzel rukkolt elő. A címadó dal, a "Mozaik" már rádiós slágernek számít, a hozzá készült klip pedig nem marad el a korábbi klipek egyedi látványvilágától.

A "Mozaik" című új album a címadó dallal együtt tíz vadonatúj szerzeményt tartalmaz. A Unique ismét eredeti, szokatlan, ugyanakkor a popzene határain belül megmaradó hangzásvilággal rukkolt elő, újat hozva az előző albumhoz, az "Úttalan utakon"-hoz képest is.

Az "Úttalan utakon" 2001. májusában jelent meg, amely átütő sikert hozott a Unique-nak. Erről a lemezről kimásolt maxik, a "Mi van a nevedben?", "Csillagtenger" és az "Angyal" a legjátszottabb dalok voltak az elmúlt két évben a a kereskedelmi rádiók slágerlistáján.

A "Mozaik"-on egy egységes, kiforrott hangulatra számíthatunk egyedi gitárhasználattal. Nem beszélve Völgyesi Gabi egyedi hangjáról, ami izgalmas, természetes és magával ragadó is egyben.

A csapat tervei szerint jövő tavasszal egy lemezbemutató koncerttel lepi meg rajongóit. Addig is itt az új lemez, tíz kiváló új dallal!

fkriszta

2003. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 28. 0:00
semmi
Vendég 2003. 12. 15. 0:00
Aki tudja véletlenül a "gyere és álmodd az álmunkat újra..." refrénű daluk szövegét, az legyen olyan kedves és küldje el az e-mail címemre: earden@freemail.hu !!! Köszönöm!!
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
a legjobb magyar zenekar
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
A Unique a magyar könnyüzei élet legszínvonalasabb zenekara.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Unique - Mozaik cikk képei
Unique - Unique - Mozaik