Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chicó koncert - nov. 28. - Club Seven

Chico - Chicó koncert - nov. 28. - Club Seven

A fiatal tehetség, Chicó, akinek a napokban kerül a boltokba debütáló nagylemeze, az "Érintés" egy élő lemezbemutató koncertsorozatba kezdett, ahol a nagyérdemű végre megismerheti Chicó saját szerzeményeit. Ezen a héten pénteken a bp-i Club Seven közönségének mutatkozik be!

Chicó neve még lehet, hogy sokaknak nem ismerős, hisz debütáló nagylemeze "Érintés" címmel még csak a napokban látott napvilágot, de aki a nyári hónapokban figyelemmel követte az RTL Klub Roadshow-ját, már találkozhatott vele. Hangját Máté Péterhez hasonlítják, kiváló zenész, aki dalait főként saját maga írja, de már kezdőként olyan híres jazz zenészeket megnyert a zenekarába, mint Bordás Joe vagy Nagy Laci gitáros.

Chico - Chicó koncert - nov. 28. - Club Seven

Chicó azt az igényes R 'n' B és soul műfajt képviseli, ami jelenleg kishazánkban még kevesek által ismert. Debütáló nagylemezén a soul, funky, R 'n' B műfajhoz hasonlítható dalok mellé igényesebb pop számok is felkerültek. A lemezről kimásolt második dal, a "Hosszú, forró nyár" több rádiónak is elnyerte a tetszését, a videoklipjét pedig naponta láthatjátok az egyedüli hazai zenecsatornán.

Most egy élő lemezbemutató koncertsorozattal lepi meg a nagyérdeműt, ahol a saját dalok mellett jó pár feldolgozás is terítékre kerül. A koncertjeinek érdekessége, hogy mindig fel-fel bukkan egy sztárvendég, többek között a Back II Black csapata, akik nem titkoltan szárnyuk alá vették a fiatal tehetséget!

Ezen a héten nov. 28-án, pénteken 22 órai kezdettel a Club Seven Music Club (1070 Budapest Akácfa u. 7.) színpadán mutatkozik be Chicó! A belépés hölgyeknek ingyenes!

fkriszta

2003. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chicó koncert - nov. 28. - Club Seven cikk képei
Chico - Chicó koncert - nov. 28. - Club SevenChico - Chicó koncert - nov. 28. - Club Seven