Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Meat Loaf lábadozik

Meat Loaf - Meat Loaf lábadozik

Meat Loaf kardiológusai engedélyére vár, hogy újra színpadra állhasson, s folytathassa turnéját. A művész reméli, hogy mielőbb teljesen felépül szívbetegségéből, s orvosai beleegyezésével már vasárnap újra felléphet népes rajongótábora előtt.

A zenész - aki egy héttel ezelőtt angliai turnéjának egyik helyszínén összeesett a színpadon – megnyugtatta rajongóit, hogy egy nem túl súlyos szívbetegségben szenved és orvosai szerint jó kilátásai vannak a mielőbbi gyógyulásra.

Az EKG-vizsgálat során kiderült, hogy Meat Loaf-nak úgynevezett Wolff-Parkinson-White (WPW)-szindrómája van, ami annyit jelent, hogy a szív pitvarai és a kamrák között valahol extra, az ingerületet rövidebb úton átvezető idegpálya is húzódik, így az elektromos impulzusok túl korán érik el a kamrai izomzatot. Ez a szindróma sok embernek egyáltalán semmiféle panaszt vagy tünetet nem okoz, de némelyiküknél szapora szívdobogások, tachycardiás rohamok jelentkezhetnek, és a rohamok alatt a betegek gyakran érezhetnek szédülést, szívdobogást, vagy ájulásérzést, sőt, ritkábban akár szívmegállás is bekövetkezhet. Tehát Meat Loaf is jobban teszi, ha mindenben megfogadja orvosai tanácsát és vigyáz magára, nem viszi túlzásba a munkát, hisz rajongói is csak ebben az esetben számíthatnak rá a jövőben.

Meat Loaf - Meat Loaf lábadozik

A zenész elmondása szerint felépülésére nagy esélyt látnak a szakemberek, hiszen a nála is alkalmazott beavatkozás a betegek mintegy 95%-ánál sikert hozott. Meat Loaf a kb. két órás kezelést követően már el is hagyta a kórházat és visszament a hotelbe. Az 52 éves sztár – miután kiengedték a londoni Wellington Kórházból - arra vár, hogy megkapja az engedélyt turnéjának folytatásához, melynek következő időpontja egyébként vasárnapra esik.

Anett

2003. 11. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 11. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 03. 0:00
sajnálom
Vendég 2005. 01. 11. 10:28
Meat loaf, i'd do anything for Love...nekem ennek a számnak kellene a szövege illetve ha van akkor magyarul is... PeeT
Vendég 2005. 12. 20. 21:49
DUFF A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Meat Loaf lábadozik cikk képei
Meat Loaf - Meat Loaf lábadozikMeat Loaf - Meat Loaf lábadozik