Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

The Rolling Stones az örök csúcstartó

Rolling Stones - The Rolling Stones az örök csúcstartó

A The Rolling Stones csapata hiába korosodik, még mindig tud újat mutatni a mai fiataloknak! Most épp korábbi rekordjukat próbálják megdönteni turnébevételeik kapcsán. Jelenleg a legtöbb bevételt hozó turné világrekordja is a The Rolling Stones nevéhez fűződik, de úgy néz ki a mostani turné sem marad el mögötte.

A The Rolling Stones tagjai hiába vannak túl az ötvenen, még mindig a legnagyobb látványosságot nyújtó koncertsorozattal tudják meglepni rajongóikat. Mit sem bizonyít jobban, hogy a 40 éves fennállásuknak tisztelgő 2002-2003-as Licks turnéjukra nem kevesebb mint 3,4 millió ember volt kíváncsi.

A koncertbevételek kapcsán pedig ők tartják a világrekordot a '94-es Voodoo Lounge turné bevételeivel, ami mindösszesen 190 millió dollárt hozott a zenekar kasszájába. A mostani Licks turné sem marad el tőle, hiszen a jelenlegi adatok alapján ezzel a tunéval csak 180 millió dollárt sikerült megkeresniük Jaggeréknek.

Rolling Stones - The Rolling Stones az örök csúcstartó

A Licks turné 2002. szeptemberében, Bostonban kezdődött és 2003. október 2-án Zürichben zárult. A turné producere, Michael Cohl elmondása szerint ő készen áll a következő turnéra is, ami várhatóan 2005-ben kezdődik el. Reméljük, hogy Mr. Cohl Magyarországot is beiktatja a Zenekar 2005-ös koncertnaptárába!

fkriszta

2003. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Rolling Stones az örök csúcstartó cikk képei
Rolling Stones - The Rolling Stones az örök csúcstartóRolling Stones - The Rolling Stones az örök csúcstartó