Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elmaradt Michael Jackson videopremiere!

Michael Jackson - Elmaradt Michael Jackson videopremiere!

Elmaradt Michael Jackson új videoklipjének, a "One more chance" -nek a világpremiere, amit eredetileg nov. 28-án, pénteken mutatott volna be a BBC televízió Top of the Pops című műsora. A klip vágási és utómunkáival késlekednek a készítők, így várhatóan egy héttel később kerülhet lejátszásra az új videoklip.

Michael Jackson épp a most bemutatásra kerülő új videoklipje, a "One more chance" című dalához készített videoklip forgatásával bajlódott, mikor napvilágot látott legutóbbi botránya. A klip munkálatait csak egy-két nappal lassította az eset, hiszen Michael addig nem utazott vissza Santa Barbarába, míg be nem fejezte a klipforgatást Las Vegasban. A klipben egyébként több száz táncos vett részt, így egy igazán látványos klip készülhetett el.

A klip premiere a tervek szerint november 28-án pénteken a BBC televízió Top of the Pops című műsorában zajlott volna le, de állítólag a vágási és egyéb utómunkálataival késlekedtek a készítők, így nem kerülhetett adásba. Várhatóan egy héten belül viszont befejezik a klipet és akkor már a nagyközönség is megcsodálhatja.

Michael Jackson pedofília botránya egyre magasabb köröket is megérintett. A jelenlegi hírek szerint most már az USA Igazságügyi Minisztériuma is bekapcsolódott a nyomozásba, lévén túl sok jel utalt arra, hogy a Santa Barbara-i ügyészség nem kellőképpen végzi munkáját, sőt egyenesen a bulvársajtóval közli az eddigi nyomozás eredményeit, ami teljességgel kifogásolható.

Időközben egyre több híres ember áll ki Michael Jackson mellett. Nemcsak a családtagok és eddigi támogatók, hanem az összes fekete zenész kifogásolja az egész eljárást. Brian May, a Queen gitárosa immár kétszer adott hangot az üggyel kapcsolatban, kérve a sajtót és az illetékeseket a tisztességes eljáráshoz, felhívva a figyelmet az ártatlanság vélelmére, arra az alapvető emberi jogra, amely minden állampolgárt egyaránt megillet.

fkriszta

2003. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 01. 0:00
Olyan jó érzés végre olyan cikket olvasni ami nem fröcsög a gúnyolódástól és rosszindulattól. :)
Vendég 2004. 12. 28. 1:02
elég nagy gáz, hogy futtatnak minden hülyét, valóságsósztárocskák "klipjeivel" meg "számaival" mindenhol találkozhatunk, az igazán tehetséges embert meg elnyomják! Michael Jackson a király és a is marad!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elmaradt Michael Jackson videopremiere! cikk képei
Michael Jackson - Elmaradt Michael Jackson videopremiere!