Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Missio - egy misztikus világ

Missio - Missio - egy misztikus világ

A MISSIO project születését a divatos nyugati zenei irányzat, az Enigma és Era zenéje ihlette meg. Életre hívták saját misztikus lélekzenéjüket, mely nagyon pozitív visszhangra lelt a közönség körében.

Szlogenjük: ”Misztikus utazás a kolostorok világába” is utal rá, hogy hallgatóit rejtelmes világokba repíti, ahol otthon érzi magát minden ember.

Arthur a zeneszerző. Már 4 évesen elkezd zongorázni, mindene a zene. Korán rátalál saját zenei világára, bár otthonosan mozog minden zenei stílusban. Lelkületéhez azonban a romantikus zene áll a legközelebb (filmzene, misztikus hangvételű zene, jazz stb…) Zenei világára erőteljesen hatott az Enigma, az Era, Kitaro, Vangelis zenéje. Hamar kialakította saját, és sajátos stílusát, mely felismerhetővé teszi előadóját.
Az óvodai magánzenetanártól a zenei általános- és középiskolák második iskolaként való elvégzése sokat alakít stílusán, s lendít képzettségén. Jelentkezik a Zeneakadémiára.
Fellépések, koncertek, versenydíjak már tizenéves évei elején megjelennek életében. Nagy siker és szakmai elismerés követi zenei pályáját, mely során előadják nagyzenekari művét is. Több, mint 100 védett szerzemény alkotja eddigi repertoárját a stílusok megkötése nélkül. Változatos zenei világát illusztrálja vendégénekesekkel előadott zenei anyagai is. Szövegeit édesapja Arthurhoz igazítva, stílusosan Merlin (a varázsló) álnéven írja, mely jellemző is rá. (Utalás az Arthur mondakörre). Misztikus verselő, írói vénája kiegészíti Arthur romantikus zenéjét. A ’80-as évek elején romantikus mesekönyvet ír, melyet fiának ajánl. Természetgyógyász, parapszichológus, mely gondolkodásmódját és zenei világát is befolyásolja. Fiának egyben menedzsere is.

Természetesen a folytatás készül, sok meglepetéssel, és még magasabb lelkületű zenei szárnyalással.

fkriszta

2003. 12. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 19. 0:00
Hány dal van a cd-n?
Vendég 2004. 02. 03. 0:00
12 szám, és jó a cikk. 44 perc zene, ajánlom!!!
Vendég 2005. 01. 18. 13:10
Még az évben megjelenik a 2-es Follow Me címen. Én is énekelek rajta. Nagyon jó, már kész van, csak a kiadásra várunk. Ja és azon előreláthatólag 13 szám lesz. Mindenkinek ajánlom, külföldön már egy számot kiadtak ha minden igaz (a 7est). Pußy mindenkinek és jó zenehallgatást. Amúgy Arthuro már zeneakadémista...
Vendég 2005. 01. 24. 15:12
Az első lemez nagyon jó volt. Azóta keresek információt róla. Guest, légy szíves adj infót, vagy támpontot, mert ezek szerint ismered. Előre is kösz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Missio - egy misztikus világ cikk képei
Missio - Missio - egy misztikus világ