Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amber Smith: decemberben kétszer!

Amber Smith - Amber Smith: decemberben kétszer!

Az Amber Smith csapata a rajongók legnagyobb örömére december hónapban két alkalommal is színpadra lép. Először dec. 12-én a Pesti Est Caféban, majd dec. 16-án az A38 hajón a Galapagos társaságában láthatja őket a nagyérdemű.

Sikeres évet zárhat maga mögött a budapesti Amber Smith. Márciusban jelent meg első külhoni nagylemezük (My little servant) a berlini Firestation Records gondozásában, amit számos nyugat-európai koncert követett (két német turné tavasszal és ősszel, egy párizsi koncert), néhány fesztivál és egyéb fellépés a környező országokban (Prága, Szlovákia) és egy rövid turné Szlovéniában és Horvátországban a Stig Roar Husby társaságában.

Amber Smith - Amber Smith: decemberben kétszer!

Úgy tűnik, a tagcserék után végre állandósult (és erős!) felállásban, tervektől fűtve néznek előre 2004-be...az idei évet viszont két budapesti koncerttel ünneplik: elsőként december 12-én, pénteken a Pesti Est Caféban, ahol a szintén gitáros indie-popban utazó frankfurti Lada zenekar lesz a vendég, majd december 16-án, kedden a Pararadio Offline rendezvényeinek sorában az A38 hajón lépnek fel a Galapagos társaságában.

Információkat a további koncertekről, 2004-es külföldi bulikról a zenekar hivatalos weboldalán találhattok: www.ambersmith.hu.
Újdonság a zenekarral kapcsolatban, hogy a héten készül el a csapat első videója is, amely szintén letölthető lesz a site-ról.

fkriszta

2003. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amber Smith: decemberben kétszer! cikk képei
Amber Smith - Amber Smith: decemberben kétszer!Amber Smith - Amber Smith: decemberben kétszer!