Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Moby Dick: Menetelés tűzön-vizen!

Moby Dick - Moby Dick: Menetelés tűzön-vizen!

Pörögnek az események a Moby Dick házatáján. Néhány napja már játsza a Viva a legújabb klipjüket, az Ámen-t! Az új, Golgota című, 6 év után megjelenő lemezükről készült klipet a Spáh-ikrek rendezték. Második rendezésük ismét siker gyanús, emellett hatalmas fesztivál-turnéra is készül a zenekar, amely az ország minden szegletébe eljut majd.

Mint egy nagy film forgatásán: sminkesek, díszletek, hatalmas stúdió, nyüzsgés és jó hangulat. Ez jellemezte a video klip forgatást, ahol több mint 80 statiszta, főleg rajongók közreműködésével készült el az Ámen. "A klip emberi sorsokat mutat be, akikre kimondták az Ámen-t" - jellemezte Spáh Dávid - a színészből lett filmes szakember - legújabb munkáját.
Emellett hamarosan kezdetét veszi a TOTAL HARD FESTIVAL elnevezésű turné is, ahol a soproni banda már játszik legújabb nagylemezéről, a Golgotáról. Idén 3 vidéki állomást nyomnak le (dec.18. Győr, dec.19. Szombathely, dec.20. Sopron). A turné idei, nagyszabású fővárosi állomása pedig a PECSA lesz, december 27-én. Többek között fellép aznap este a Strong Deformity, Depresszió, Kalapács. Így közvetlenül a karácsonyi ünnepek után, a rock zene ünnepe veszi kezdetét. A program önmagáért beszél, érdemes lesz tehát időben érkezni!

Gab

2003. 12. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 03. 0:00
Zsííííír!!!
Vendég 2003. 12. 03. 0:00
Nagy jó az új klipp. Kár hogy nem tudtam időben, hogy lehet benne szerepelni, mert akkor én is biztos elmrzzszmrzszrrmmrmrebarbara
Vendég 2005. 01. 30. 21:41
Sajnálom

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Moby Dick: Menetelés tűzön-vizen! cikk képei
Moby Dick - Moby Dick: Menetelés tűzön-vizen!Moby Dick - Moby Dick: Menetelés tűzön-vizen!