Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Király Linda debütáló nagylemeze!

Király Linda - Megjelent Király Linda debütáló nagylemeze!

December 1-jén került a boltokba Király Linda debütáló albuma #1 címmel. A lemezen neves külföldi producerek dolgoztak, de a hazai szakma egyik őstehetsége, Presser Gábor is segédkezett a magyar dalok írásában. Sajtótájékoztatóval egybekötött lemezbemutatón jártunk.

Sajtótájékoztatón mutatta be Király Linda első nagylemezét, a #1 című albumot a média képviselőinek. A jelenlévő közönséget elkápráztatva, élőben adta elő az album több dalát, köztük az első maxi, a „Holla” című dalt is, valamint színpadra lépett vele Presser Gábor is, akivel a „Két szív” című szerzeményt mutatták be.

Lindát a külföldi producerek nem véletlenül „The white girl with the black voice” címmel illették. Tehetsége nemcsak hazánkban aratott osztatlan sikert, hanem több külföldi producer is felfigyelt Király Lindára. Ennek köszönhető az az egy millió dolláros lemezszerződés, aminek keretében együtt dolgozhatott az En Vogue producerével, Denzel Foster-rel, majd Shaggy dalszerzőjével, Errol Reid-del. Ezenkívül egy neves német stúdióban alkalma nyílt Lindának, a Sex bomb című dallal elhíresült Mousse T.-vel közösen dalt írnia.

Az album 16 dalából 7 magyar és 9 angol nyelvű szerzemény. A 16 dal mellé két bonus track került fel; Linda első nagy sikerei, Szerelem utolsó vérig és a Club song. A magyar nyelvű dalok írásában a hazai élvonal, köztük Presser Gábor, Létray Ákos és Giovanni a 4U-ból is segített, de maga Linda is több dalt szerzett.

Az album várhatóan az év egyik legnagyobb meglepetése lesz. Igényes popdalok, az R’n’B és soul zene elemeivel fűszerezve. A szövegek sem sablonosak, hiszen olyan nevek is írtak neki dalszöveget mint Sztevanovity Dusán és Presser Gábor.

A mostani visszajelzések szerint már egyre több külföldi lemezkiadó szeretne Lindával együttdolgozni. Jelenleg négy nagy lemeztársasággal folynak a tárgyalások egy külföldi album kiadásáról. Most már csak idő kérdése, hogy hazánk is felmutasson egy igazi nemzetközi sztárt. Csak így tovább, Linda!

fkriszta

2003. 12. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 06. 0:00
Sziasztok! En nagyon vartam ezt a CD-t. Csak az a baj, hogy Amerikaban lakom es nem tudom, hogy tudnam megszerezni! Tudnatok segitteni? A cikk szuper! Veronika
Vendég 2003. 12. 07. 0:00
Veronika! Szerintem nézd meg vmelyik online lemezbolt kínálatában, hátha vhogy el tudják neked oda, messzi Amerikába juttatni! (pl. fotexnet.hu) vagy ha így sem működik, akkor a kiadótól (Warner Music ) próbáld beszerezni - www.warnermusic. hu Üdv: Kriszta
Vendég 2003. 12. 09. 0:00
Linda egy igazi belevaló csaj!!!Bomba jó hanggal és parádés megjelenéssel!!Így tovább Linda!
Vendég 2003. 12. 18. 0:00
HAZUDIK.KI EZ HOGY MINDEN ISKOLA NÉLKÜL FÖSZEREPET KAP.?LEMEZ NÉLKÜL MÁR ISMERTÜK .ELLÖBB RAKJON LE VALAMIT AZ ASZTALRA AZTÁN FÉNYEZE MAGÁT APUCI MILLIOIVAL.UNDORITÓ.ÉS EZ EGY MÜVÉSZ?NEVERMIND

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent Király Linda debütáló nagylemeze! cikk képei
Király Linda - Megjelent Király Linda debütáló nagylemeze!