Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem újból bocsánatot kért

Eminem - Eminem újból bocsánatot kért

Két héttel ezelőtt sajtótájékoztatón állt ki az amerikai The Source magazin két vezetője, ahol is Eminem egy dalát vették elő, amelyben a rapper több helyen rasszista kifejezésekkel illette a színesbőrű nőket. Eminem már akkor nyilatkozatban bocsánatot kért, arra hivatkozva, hogy mindez egy fiatalkori megbotlás volt.

December 4-én már másodjára kért bocsánatot a rapper rajongóitól, amiben elismeri, hogy a dalban tett félreérthető kifejezéseket, amit akár rasszistának is értelmezhetnek, de semmiképp sem volt ez a célja anno a szöveg megírásakor.

Eminem hozzáfűzte: " Semmiképp sem azt az Eminemet mutatja be ez a dal, akit akkor és most ismerhetnek az emberek. Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy a hip-hop, rap zene akár több millió emberhez is eljuthat és megérinthet. Teljesen igaz, hogy a zenének nagyon nagy hatalma van és sokat változtatott a faji kérdések tisztázásában. Most ezt a negatív hadjáratot, amit ellenem indított a The Source magazin, szeretném pozitív dologkra felhasználni, akár az én esetemen bemutatni a jelenlegi helyzetet."

A The Source magazin most azzal érvel, hogy Eminem állításával ellentétben, a felvétel 1993-ban készült, nem 15 évvel ezelőtt. Így szerintük nem hivatkozhat a rapper arra, hogy mindez egy fiatalkori megbotlás volt, hiszen ennek tükrében ezt már felnőtt fejjel vette fel.

Eminem erre úgy reagált, hogy egyenesen egy bukott zenei magazin és egy sikertelen zenész beteges önpromóciójának nevezte ezt a lejárató hadjáratot. Továbbra is kiállt amellett, hogy ezt a dalt alig 16 évesen írta, és ezúton kért most már másodjára bocsánatot rajongóitól.

fkriszta

2003. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 07. 0:00
Ez hüjeség aki eminemet csúfolja dögöljön meg.
Vendég 2003. 12. 07. 0:00
Csáóóóóó!!!!!!!eminem a király!!!!!!!!imádom!!!!!és azt szeretném megkérdezni hogy nem-e lehetnem leve valahol levelezni!!!!!!!ő tud magyarul??????vagy miylen nyelven tud????Létszike válaszoljatok!!!!!!!!!!EMINEM IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csáóóóóóóó Edikeee
Vendég 2003. 12. 07. 0:00
Az olyanok akik nem tudnak magyarul irni először is tanuljanak meg, aztán küldjék be a véleményeiket. Köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy én is imádom EMINEMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 12. 09. 0:00
Eminem 1 király!!! Ő igazán bír a zene erejével és ezt fel is tudja használni! Miért kell 1folytában irigykedni! Akinek jár a szája csak irigyrá! na puszika!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem újból bocsánatot kért cikk képei
Eminem - Eminem újból bocsánatot kért