Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

In memoriam Jim Morrison

Jim Morrison - In memoriam Jim Morrison

Jim Morrison társai, barátai emlékeztek tegnap a rocklegendára. A zenészek a bálvány párizsi temetőben található sírjánál találkoztak, és némán köszöntötték Morrisont, aki tegnap lett volna hatvanéves. A Doors tagjai gyertyával kezükben emlékeztek a zenekar énekesére, majd meggyújtottak egy rózsát és egy verset a síron - írja a CNN.

"Jim lelkét igyekszünk felébreszteni" - közölte Robby Krieger gitáros az összesereglett rajongókkal. Több tucatnyi érdeklődő szemlélte az eseményeket egy rendőri kordon mögül - sokak kezében lemezborítók és Morrisont ábrázoló poszterek voltak. "Ha Jim élne, jó srác lenne, egy mosolygós, boldog, élcelődő fazon" - sóhajtozott Ray Manzarek, az együttes billentyűse.
A Pere Lachaise temetőben található sír környéke sajátos arculatot mutatott, a véletlenül odakeveredett, csendes szemlélődők hamar rájöhettek, hogy egy zűrös életet élt rocksztárhoz zarándokoltak el a rajongók: a gyertyák és a virágok mellett sok sörösüveg és kissé morbid, "Boldog születésnapot!" feliratú plakát volt kitéve.
Manzarek és Kriegel, akik épp koncertezés végett Párizsban tartózkodtak a The Doors 21st Century nevű formációjukkal, egy idő után megkérték a sajtó képviselőit, hogy hagyják őket magukra - eztán pár perces néma emlékezést hagytak számukra a fotósok.
John Densmore nem volt jelen az eseményen, de korábbi társai vélhetően nem is hiányolták túlzottan. A zenekar régi dobosa februárban perelte be két társát, mert az ő engedélye nélkül indultak turnéra olyan zenekarral, mely nevében viseli a mágikus "The Doors" szavakat.

kárpátidia

2003. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 10. 0:00
ehhez nem tok mit hozzátenni, egyszer én is elmegyek a sírjához... niki
Vendég 2003. 12. 12. 0:00
Imádlak JIM!
Vendég 2003. 12. 12. 0:00
Mért halt meg az összes jó arc ilyen faszságokban? Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Janis Joplin... KÁR ÉRTÜK!!!!!!!!!! Jim a 70-es évek legjobb arca!!! =))))))))))))))))
Vendég 2003. 12. 12. 0:00
Mért halt meg az összes jó arc ilyen faszságokban? Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Janis Joplin... KÁR ÉRTÜK!!!!!!!!!! Jim a 70-es évek legjobb arca!!! =))))))))))))))))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

In memoriam Jim Morrison cikk képei
Jim Morrison - In memoriam Jim MorrisonJim Morrison - In memoriam Jim Morrison