Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gwyneth Paltrow gyermeket vár

Coldplay - Gwyneth Paltrow gyermeket vár

Chris Martin, a Coldplay örök romantikus frontembere apai örömök elé néz. Gwyneth Paltrow boldog, Chris Martin boldog, tehát a boldog pár boldog gyermeke jövő nyáron látja meg a napvilágot. A szerelmesek mekk - mekk - mekk egyetlen alkalommal sem említették családtervezési szándékukat, kultúrájukat.

Amiben reménykedhetünk, hogy a következő Coldplay albumok még szerelmesebbek, még szentimentálisabbak lesznek, hiszen a szerelem egy olyan remek dolog, ami ritkán tűnik fel dalokban, versekben, darabokban, színművekben, operában és pornófilmben, és mindenben, ami a mindennel kapcsolatos.
Képzeljétek el, hogy Sharon Neil, egy neves brit látnok azt állítja, a Coldplay énekese nemrégiben felkereste őt, és arról érdeklődött, mik az esélyei arra, hogy boldog legyen a házassága. Húh, a modern delphoi-i hősnek micsoda erősítgetésre van szüksége! Chris ugyanis kisebbségi komplexusban szenved, egy csodálatos reggel ganajtúróbogárként ébredt, aztán kiderült, hogy csak álom volt, mégsem tudja azóta sem kiheverni. Innen is sok boldogságot kívánok a boldog sztárpárnak! BOLDOGSÁÁÁÁÁÁÁG!

Coldplay - Gwyneth Paltrow gyermeket vár

(elnézést)

kárpátidia

2003. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gwyneth Paltrow gyermeket vár cikk képei
Coldplay - Gwyneth Paltrow gyermeket várColdplay - Gwyneth Paltrow gyermeket vár