Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett!

Presser Gábor - Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett!

Hazánk két kiemelkedő művészét, Halász Juditot és Presser Gábort érte az a megtiszteltetés, hogy az UNICEF jószolgálati nagyköveteként tevékenykedhetnek az elkövetkezendő három évben. Feladatuk lesz többek között lobbizni a gyermekek jogaiért és különböző UNICEF rendezvényeken közreműködni.

Halász Judit színművészt és Presser Gábor zenészt nevezte ki jószolgálati nagykövetnek az UNICEF, az ENSZ Gyermekalap Magyar Nemzeti Bizottsága. A cím átadásakor Juhász Judit, a magyar bizottság elnökségi tagja elmondta, hogy a két művész eddig is koncertekkel, adománygyűjtéssel segítette a magyar szervezet munkáját, így esett rájuk a választás.
A három évre kinevezett nagykövetek feladata lesz megjeleníteni a szervezetet a közvélemény előtt, lobbizni a gyermekek jogaiért és közreműködni az UNICEF rendezvényein, mindezt jelképes 100 forintos honoráriumért.

Presser Gábor - Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett!

Ezúton is gratulálunk mindkét művésznek és kívánjuk, hogy munkájukat végig siker övezze!

Forrás: Magyar Rádió Online

fkriszta

2003. 12. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 13. 0:00
Előre bocsátom, hogy mindkét embert igen nagyra tartom. Sajnálom, hogy Presser Gábor a megasztárhoz adta a nevét és a jelenlétét.
Vendég 2005. 04. 10. 19:27
Én ha itt lehet inkább nem véleményt nyilvánítanák, hanem segítséget kérnék. Szeretném elvinni barátnőmet Halász Judit egyik előadására, bárhol is legyen az. Más előadóművész nem tudja azt az érzést adni, amit Ő, de Én semmit sem találtam ezügyben. Kérem segítsetek! Sokat jelentene nekem. Fa: Barócsi Tamás. E-mail címem: cavalletta@freemail.hu
Vendég 2005. 12. 20. 7:51
Presser Gábor Meg gyereke sincs mit keres ittt !

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett! cikk képei
Presser Gábor - Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett!Presser Gábor - Halász Judit és Presser Gábor UNICEF nagykövet lett!