Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sir Mick Jagger

Mick Jagger - Sir Mick Jagger

Pénteken a londoni Buckingham Palotában lovaggá ütötte Károly herceg a Rolling Stones örök lázadó frontemberét, Mick Jaggert. Ezentúl megilleti minden előjog Sir Mick Jaggert, aki a ceremóniára édesapjával és két lányával érkezett.

Mick Jagger több mint 40 éves zenei pályafutása után döntött úgy az angol uralkodói család, hogy lovagi címmel tűnteti ki a frontembert. A ceremóniára pénteken a londoni Buckingham Palotában került sor, ahol a szokásos formaságok mellett Károly herceg ütötte lovaggá Jaggert.

Jagger egyébként családja társaságában jelent meg az eseményen, a 92 éves édesapja és két lánya, Karis és Elizabeth kísérte el.

A Rolling Stones tagjai közül egyébként zeneszerzőtársa, Keith Richards az elmúlt napokban rosszallását fejezte ki, hogy Jagger elfogadja ezt a kitűntetést. Szerinte ezzel Jagger porba tiporja a Rolling Stones-ról az elmúlt évtizedekben kialakult véleményt.

Jagger erre úgy reagált:"Azt hiszem, ő is nagyon szeretett volna egy ilyen elismerésben részesülni. Ez egy kicsit olyan, mikor valakinek egy fagyit vesznek, hirtelen mindenki szeretne kapni egyet. Keith világ életében ilyen volt, nem csodálkozom rajta."

"Addig jó ilyen elismerésben részesülni, amíg az ember tudja, hogy ezt nem szabad túl komolyan venni."- nyilatkozta a ceremónia után a lovagi címről.

fkriszta

2003. 12. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 11. 16:57
Öreg ember mar nem ember
Vendég 2007. 09. 29. 13:01
nagyon jó cikk! Imádom őket drága Mick bébi drága szerelmem

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sir Mick Jagger cikk képei
Mick Jagger - Sir Mick Jagger