Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kívánj egyet!

Sziget - Kívánj egyet!

Ismét zakatol a Sziget Fesztivál kívánsággépe a Fesztivál hivatalos weboldalán, a sziget.hu-n. A szervezők idén is várják a Sziget rajongók javaslatait arra, mely külföldi sztárokat szeretnék látni a 2004-es Sziget Fesztiválon.

Augusztus 4-től 11-ig várja jövőre látogatóit Európa egyik legnagyobb multikulturális rendezvénye, a Sziget Fesztivál. Már folynak a rendezvény előmunkálatai, melynek egyik legfontosabb feladata, a nemzetközi sztárok listájának összeállítása. Ehhez - mint minden évben - a lemezeladási listák, a nemzetközi szaklapok sikerlistái mellett, a legfontosabb adatbázis a Sziget rajongók kívánságai.

A 2003-ban készült felmérés szerint a Fesztivál hangulata mellett a legfontosabb vonzerő a Sziget zenei kínálata. Ma már nemcsak a Nagyszínpad, de a világzenei helyszín, a metál színpad, a WAN2 sátor, az elektronikus tánczenei aréna is komoly nemzetközi sztárfelhozatallal büszkélkedhet. A Sziget immár megkérdőjelezhetetlenül nemzetközi fesztivál, ahol a hazai kulturális produkciók mellett a külföldi zenekarokon, előadókon túl számos egyéb produkció, tánc- és utcaszínház, cirkusz, performance, balett előadás mutatkozik be Guineától az USA-ig, szerte a világból. Emiatt is lehet, hogy a 2003-ban megkérdezett látogatók 92.5%-a jövőre is jelezte jelenlétét a Sziget Fesztiválon.

Simon Péter

2003. 12. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 12. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kívánj egyet! cikk képei
Sziget - Kívánj egyet!