Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy még hat hónapig lábadozik!

Ozzy Osbourne - Ozzy még hat hónapig lábadozik!

Kedden jelentette be Ozzy Osbourne felesége, Sharon, hogy várhatóan legalább hat hónapra lesz szüksége a veterán rockernek a teljes felépülésre. Ozzy a jelek szerint kénytelen lesz újból elhalasztani európai koncertjeit, többek között a budapesti fellépését is!

Ozzy Osbourne az elmúlt héten szenvedett motorbalesetet, amelyben több bordáját, a kulcscsontját és egy hátcsigolyáját is eltörte. A balesetet követően Ozzy közvetlenül az intenzív osztályra került, ahol napokon át lélegeztetőgépen tartották. Most már szerencsésen túl van az életveszélyen és levették a gépről, már magától is képes lélegezni. Sőt a hírek szerint nagyban szórakoztatja a kórházi ápolókat, vicceket mesél.

Kedden felesége Sharon állt ki a sajtó elé és hozta nyilvánosságra az orvosok diagnózisát, miszerint legalább hat hónapra lesz szüksége Ozzy-nak a teljes felépülésre.

Így most már szinte biztos, hogy az év elejére meghirdetett koncertdátumai, így többek között a budapesti február 13-i fellépését is kénytelen lesz elhalasztani egy későbbi időpontra.

A rajongók számára talán az egyetlen vigasz lehet Ozzy régi-új dala, amit most lányával Kellyvel közösen ad elő a, "Changes" című szerzemény, ami állítólag Angliában rögtön az első helyen debütált a rádiók játszási listáján!

fkriszta

2003. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy még hat hónapig lábadozik! cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy még hat hónapig lábadozik!